Laptele Maresi câștigă teren pe piața din România

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Laptele Maresi castiga teren pe piata din Romania! Compania este foarte cunoscuta pentru gustul foarte bun pe care-l da, in combinatie cu cafeaua. Firma este austriaca si a intra pe piata de la noi inca din 2009, cu ajutorul numelui Maresi, fiind foarte iubita pentru design si calitatea inalta a produsului.

Laptele Maresi este 100% natural, fără conservanți și adaos de zahăr, putand fi cumparata la 250g, alegand una dintre cele 3 optiuni: Original (7,5 % grasime per 100 ml), Light (4% grasime per 100 ml, lapte semi-degresat) și Bio (7,5 % grasime per 100 ml, lapte integral bio din agricultură ecologică).

Pentru a realiza un astfel produs, lapte condensat, companai austriaca foloseste 500 g de lapte gras integral, proaspăt şi natural, care provine din Alpii austrieci. Stiti de spum din lapte cu textura și stabilitatea perfecte? Pai asta datorita proteinelor si grasimilor din lapte, care sunt de cea mai inalta calitate la Maresi. Mai exact,  prima creeaza bulele de aer în spuma de lapte, pe cand cea de-a doua destabilizează spuma, insa face aroma mai puternica.

Multi dintre iubitorii de cafea iubesc latte macchiato/cafe latte, motiv pentru care compania a si avut a atata succes.  Indiferent de scopul pentru care pui lapte in cafea, din scopuri estetice sau de pura placere a gustului, Maresi a reusit sa-si satisfaca clientii mereu. Ca sa nu mai vorbim de cea de-a doua catogrie,  precum cappuccino, laptele condensat jucand aici un rol foarte important.

Laptele Maresi este folosit nu numai pentru consumarea unei cafele, dar si a ceaiurilor sau prăjiturilor și poate fi gasit la urmatoarele magazine: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi, Real și Selgros.

Compania a fost fondata in 1949 in Austria si e o firma de marketing si distributie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: