Alimentul care duce la boli de inimă grave și pe care-l consumăm zilnic

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In sfarsit a fost dovedit un lucru foarte important: faptul ca consumul anumitor alimente zilnic pot duce la dezvoltarea anumitor boli de inimă, desi afirmatia fusese, pana acum, rasturnat si reafirmata de numeroase ori, in ultimii 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California sunt cei care au realizat acest studiu si care a dovedit legatura dintre consumul de zahăr şi bolile inimii, mai exact faptul ca zaharurile naturale continute in multe dintre alimente, precum laptele şi fructele, pot fi foarte usor confruntate de catre corpul nostru.

Aire Schidt a mentionat insa, ca folosirea multor îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate duc la boli grave ale inimii.

Zaharul ar trebui utilizat de catre corpul nostru doar intr-o cantitate de 6 linguriţe din acest aliment sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi 9 linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi, arata specialistii.

„Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate“, a spus Aire Schidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: