ReVino REVINE și în 2018 !

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In perioada 12 – 14 mai 2018 CrameRomania.ro și ReVino.ro vor organiza cea de-a treia ediție a salonului de vinuri și turism viticol ReVino Bucharest Wine Fair, tot in aceeasi locatie extrem de cunoscuta de la Universitate…Hotelul Novotel, Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin (de pe Calea Victoriei, 37B, București).

ReVino – Bucharest Wine Fair 2018 este pentru toti pasionatii de vinuri, adica vinuri foarte bune, nu de oricare, normal si care, de asemenea,  cauta noi parteneri. Aici este ocazia perfecta, intrucat cramele isi prezinta produsele și serviciile pe care le ofera.

Expozanții vor avea sansa de a vedea mai mult de 220 de vinuri premium adresate oricaror persoane interesante și, mai mult, specializat.

In cele doua zile in care se va desfasura evenimentul (care va fi un weekend) pasionatii de vinuri, gastronomie și turism vor avea de ales dintre vinuri produse de crame locale sau altele, să invete regiunile viticole ale Romaniei; dar e mai mult decat atat, pot afla mai mult despre serviciile oferite pe partea de turism vitivinicol de catre aceste crame (cine ofera).

De altfel, se mentioneaza ca in ziua de luni vor avea loc multe evenimente din sectorul HoReCa și turism (numai acestea), care vor adauga un plus atmosferei.

Pe www.winefair.revino.ro va fi programul complet și lista participanților.

Mai multe despre BILETE AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: