Cum să ai culturi bogate

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In articolul de ieri am oferit doar o singura recomandare, respectiv motiv pentru care sa folositi seminte profesionale. In articolul de azi continuam prin a mentiona si celalalte motive.

Daca vreti sa cresteti productia de sala (de camp ori pentru spatii inchise) puteti incerca sa utilizati seminte profesionale legume de la Agrisemen. Salata crescuta din semintele Geodis si Hedonis creste foarte rapid, e rezistenta la boli si frig si poate fi cultivata in primarava si toamna. Capatana va cantari chiar 400 si 600 g. 

Se recomanda in general si semintele profesionale fabricate de Agrosel. Agrosel este unul din fabricatorii cei mai mari de seminte agricole, care au si seminte de ardei gras de mai multe tipuri, ardei capia, gogosari, castraveti de diverse tipuri, ceapa aurie de primavara si tomana, fasole si mazare de gradina, ridichi, sfecla, varza alba de consum si procesare, varza rosie si tomate. 

Cei care cultiva pepene verde cumpara, de obicei, seminte de la Agrisem pentru productia de pepeni Crimson cu fruct oval sau de tip Sugar baby.

Desi sunt si multe alte optiuni din care mai pot alege fermierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: