Petre Daea face o nouă declarație controversată!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a declarat multe si nevrute, daca luam in calcul ce-a spus, chiar, controversata. Seful MADR a mentionat, in cadrul unei conferinte, ca produsele agricole de la noi din tara le sunt superioare multora din statele europene.

A argumentat prin exemplul cu ceapa de la Bruxelles, de care „tragi de zici că-i cureaua de la pantaloni, nu poţi să o mesteci„.

„În tot ce am fost afară, m-am dus în pieţe – am fost în Franţa, m-am dus să văd piaţa din Paris, am fost în Polonia, am fost să văd piaţa, am fost la Bruxelles, am văzut piaţa din Bruxelles, am fost la Luxemburg, m-am dus la bulgari în piaţă. Nimeni nu are produsele noastre. Niciunul, reţineţi ce vă spun, nu ne ia niciunul. A, ne ia la preţuri, la două: lapte şi produsele din lapte şi la fructe. Încolo, şi cu preţurile sunt deasupra, dar cu calitatea toată-i jos”, a spus ministrul Petre Daea, la o întâlnire cu producătorii din zona Titu, judeţul Dâmboviţa.

„Păi, tată, tragi de ceapa de la Bruxelles de zici că-i cureaua de la pantaloni! Nu poţi să o mesteci. Păi, aici, când oi lua-o, ce bună e! Şi ştiu toţi, de ceea este şi o anumită rezistenţă în condiţiile în care – şi nu vreau să merg pe latura aceasta a naţionalismului productiv – dar încă o dată cu mine sau fără mine, cu ministru sau fără ministru, nu mergem înainte dacă nu ne organizăm”, a mai adaugat Daea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: