Iaurtul cu cele mai multe proteine de pe piață

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Olympus, unul dintre liderii pietei de lactate de la noi, introduce un nou produs pe piața locală: in premiera, acestia prezinta iaurtul grecesc Stragghisto, o investitie care a necesitat mai mult de 20 de milioane de euro.

“Odată cu această nouă linie de producție, ne îmbogățim portofoliul de produse și livrăm consumatorilor Stragghisto, un produs complet nou și autentic, realizat conform unei rețete tradiționale, din inima Greciei. Suntem încântați să anunțăm disponibilitatea lui pe piața din România și îl dedicăm tuturor iubitorilor de produse lactate de calitate”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.

Abia lansatul produs are mai putina lactoză și cele mai multe proteine, in comparatie cu orice alte produse de acelasi fel, concurente, de pe piata, spun oficialii Olympus.

Olympus a reprezentat si ramane unul dintre cei mai importanti producători de lactate din Romania, fiind si primul care a introdus iaurtul grecesc, la noi, în anul 2011. Acest iaurt se adreseaza exclusiv consumului de la noi si este si va fi distribuit in marea majoritate a retailer-urilor.

Fabrica lor de la Halchiu, judetul Brasov, care este un punct cheie in investitiile din tara, are un teren de 35 mii de mp, avand o capacitate intreaga de colectare a laptelui de 75 de tone la fiecare oră. Se realizeaza in fabrica iaurturile, lapte proaspăt și UHT, brânză, dar şi smântână. Nu numai pentru consumul intern, dar si pentru export in Italia, Germania, Austria, Anglia și Suedia.

Grupul Olympus a intrat pe piata de la noi inca din 1999. În intervalul 1999-2018, grupul Olympus a pompat în afacerea lor din România sume in valoare de 130 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: