O companie aeriană importantă reduce salariile angajaților cu 25%!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Jet Airways a emis un cominicat prin care-si anunta angajaţii că acestora li se va scadea din salariu cu până la 25% din cauza unei majorari ale cheltuielilor operaţionale ale firmei, fiind o cauza a creşterii preţului petrolului şi a unei monede slabe, se spune in Economic Times.

Scaderile salariale se vor afla undeva intre 5% şi 25% debutand cu luna august:

„Nu există un program cu privire la cât timp vor rămâne cu salariile reduse. De asemenea nu existş claritate cu privire la refinanţări ulterioare sau deduceri. Tot ce ştim este că reducerile încep luna aceasta pentru toţi angajaţii, de la manageri şi până la CEO”, spune o sursă din cadrul operatorului aerian.

Conducerea operatorului aerian international a realizat mai multe şedinţe cu angajaţii pentru a-i anunta cu privire la ultimele schimbari referitoare la scaderea salarială, dar noua problema nu a fost inca rezolvata, iar, de aceea, sedintele vor mai avea loc si in viitorul apropiat.

Reducerile sunt pe toate palierele, inclusiv managementulului senior i s-a scazut din salariu:

„Ca parte a măsurilor noastre de raţionalizare a costurilor, linia aeriană continuă să evalueze toate iniţiativele pentru a căpăta o eficienţă de business mai mare. Statul de plată este una dintre componentele importante a structurii costurilor iar conducerea superioară a fost lovită deja de reduceri salariale pentru a conduce prin puterea exemplului”, transmite compania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: