O nouă tehnologie de gătit: Electrolux

In ciuda faptului ca noi scriem multe articole pe teme foarte diverse, asta nu inseamna si ca pledam pentru o anumita orientare, fie ea politica, sociala sau culinara, ci, dimpotriva, noi ne straduim sa fim cat mai obiectivi posibil. In acest articol, de pilda, vorbim despre competitiile culinare de gatit care se bazeaza pe folosirea unor tehnologii complexe, dar asta nu inseamna ca sunt impotriva raw veganilor! Doamne fereste. Poate dvs., cititorule, sunteti pasionati de metode de gatit variate, pentru a vedea si obtine rezultate cat mai diverse, pentru ca, astfel, si preparatele vor avea lat gust.

Plitele cu inductie si cuptoarele cu abur au castigat editiile anterioare ale Cupei la Gatit, indiferent ca ele apartineau Agentiilor sau Marketerilor, aceeasi si nu numai vor participa si anul acesta intre 17 si 19 octombrie la CulinaryOn. De data asta, Electrolux Romania este partenerul tehnologic al Cupei Agentiilor la Gatit, evenimentul care testeaza potentialul bucatarilor efectiv in bucatarie in fata interesatilor/pasionatilor de gatit.

Pana pe 2 octombrie puteti sa le scrieti organizatorilor la CupaAgentiilor@IQads.ro, inscriind toate datele pe formularul de inscriere. Puteti adresa si alte intrebari.

Dupa cum poate stiti deja, Cupa Agentiilor la Gatit este un concurs compus din 2 etape (calificarile si finala). Probele din competitie pot avea urme de indicatii si cerinte, respectiv briefuri.

Nu conteaza daca aveti dvs. o reteta speciala ori de la strabunici, transferata din generatii in generatii, de-acasa sau daca improvizati pe moment, ce este mai ales de retinut este ca procesul de preparare va avea loc folosind statiile de gatit Electrolux.

De asemenea, unele dintre probele Cupei Agentiilor la Gatit vor avea loc pe baza de brief. Indiferent ca ele se bazeaza pe ingrediente, sau pe folosirea tehnologiei de gatire cu abur a cuptoarelor Electrolux, o modalitate de gatire sanatoasa ce mentine aceeasi prospetime a aromelor si a nutrientilor din ingredientele utilizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: