PSD este PRO referendum, dar într-un mod subtil…

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor!“. “DA la Referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie“. Au inceput “sa strige” unele posturi de televiziune, pe care se ruleaza si stirile de zi cu zi.

Ștampila pentru NU înseamnă că admiți posibilitatea legiferării ca persoanele de același sex să se poată căsători și adopta copii“, zicea una dintre reclame.

Aceste mesaje sunt afisate pe posturile de știri România TV, B1 TV și Antena 3.

Mai multe surse din presa anunta ca PSD este partidul care plătește difuzarea tuturor acestor spoturi.

In acelasi timp, spoturile au sigla PSD (și un cod), în partea de jos a ecranului, doar ca sunt mult mai usor scrise, astfel incat sa nu pot fi vazute, ele sunt, insa, o obligatie legala, in cazul mesajelor adresate de o grupare politică pe canalele media.

Mai exact, sunt 2 spoturi, in mare:

Spot 1:

Vrem Familie! Vrem copii! Vrem viitor! Protejarea familiei împotriva oricăror tentative de erodare a căsătoriei ca uniune liber consimțită între un bărbat și o femeie este o măsură esențială pentru protejarea poporului român, a identității și unității noastre în marea familie europeană.

DA pentru viitorul nostru.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Spot 2

Referendumul național pentru revizuirea Constituției din 6 și 7 octombrie 2018. Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?

Ștampila pentru DA înseamnă că sunt de acord ca în Constituție să scrie CĂSĂTORIA este între un bărbat și o femeie.

Ștampila pentru NU înseamnă că admiți posibilitatea legiferării ca persoanele de același sex să se poată căsători și adopta copii.

DA la referendum înseamnă DA pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Alte videouri au aparut si in legatura cu aceasta idee, pe diferite canale de socializare, de pilda, pe Facebook (aceastea isi pun diferite probleme sociale, politice si filozofice):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: