Cum consumăm căpăceala

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dupa cum am promis, azi va spunem si cum se poate administra aceasta substanta, a caror proprietati am explicat si IERI AICI. Căpăceala este utilizata preponderent pentru tratarea laringitelor şi a plăgilor sau ca pansament gastric (inclusiv celor care au probleme cu stomatită sau aradontoză), astmului,precum si in cazul celor de ficat. 

Dupa cum spuneam, una dintre marile avantaje ale capacelii sunt si stabilizarea metabolismul organismului, ameliorarea si, normal, tratarea lor. Capaceala se consuma intr-un mod foarte usor: la fel ca toate celalalte, trebuie mestecata! da! exact, toata, pana cand ceara se topeste in gura.

De asemenea, substanta e folosita si pentru igiena orala (dupa cum dadeam exemplul stomatitei si paradontozei), trateaza imediat afectiunile respiratorii (laringita, faringita, astmul), de ficat, stabilizeaza si creste puterea organismului. Nu e de mirare ca, fiind si un aliment apicol, acesta lubrifieaza vasele de sange, ceea ce inseamna ca ajuta in orice fel de probleme ale sistemului circulator.

Pentru ca exista diferente si la nivel genetic dintre rasele de albine, oamenii de stiinta au impartit capaceala in: cea uscata (nu foarte multa miere – daca intre capaceala si miere se afla si o perna de aer) si cea umeda (care are mai multa miere).

Se consumă prin mestecare până când ceara se topeşte în gură. Astfel, se va putea asigura și o igienă orală foarte bună, iar efectele sale sunt extrem de avantajoase. Specialiştii ne vorbesc despre o cură de 2 săptămâni, după care să facem 1 lună pauză, iar abia apoi este permisă reluarea tratamentului. Căpăceala se păstrează în locuri uscate, întunecoase şi răcoroase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: