Crăciun la Praga la doar 142 euro/p (avion+cazare)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

City Break in Praga, Cehia!  Treci rapid pe acolo 4 zile cu un buget minim si viziteaza toate minunatiile pe care le are de oferit Capitala Berii! Inceraca cat mai mai multe sortimente de bere, dar nu uita sa vizitezi si alte puncte turistice celebre ca: Podul Carol, Cetatea din Praga, Catedrala Sf. Vitus, Piata Orasului Vechi si multe altele! Pentru 4 zile cu zbor si cazare (+mic dejun) inclus te costa doar 142 euro.

Cehii au fost si sunt un trib slavic, facand parte din categoria slavilor de Est (triburile de Est, cum mai sunt si polonezii, croatii samd). Cei care mai tarziu aveau sa fie cunoscuti drept Boemia (denumriea veche) si, mai tarziu, Moravia (Mare) care ocupa mare parte din centrul Europei. Pana la venirea Austriei (imperiului si apoi uniunea cu Ungaria) Moravia avea sa fie puterea in Europa Centrala.

Piata Orasului Vechi

Dar, destula istorie, acuma haideti sa vedem oferta! Una dintre perioadele alese (acesta este doar un ex. mai jos gasiti si alternative la acest interval) 4-7 decembrie 2017.

La cazare aveti 2 hoteluri dintre care sa alegeti, dar puteti opta si pentru alte hoteluri, daca doriti sa va alegeti personalul unul:

Totalul este de:

  • 142 euro/p pentru I hotel (inclusiv zbor)
  • 172 euro/p pentru II hotel (inclusiv zbor)

Alternative la zbor din Bucuresti:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: