Stockholm la doar 117 euro/p (avion+cazare)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Vreti o vacanta in unul dintre cele mai scumpe destinatii din Europa? Adica Stockholm! De fapt, toata lumea stie ca intrega parte nordica a Europei este scumpa (deci si Danemarca, Finlanda, Norvegie, exceptie facand doar Islanda). Stockholm este un oras superb, fiind odata Capitala intregului Nord al Europei si semnificand, la inceputul secolului  XVIII si pana la sfarsitul secolului XIX printre primele puteri din Europa, sfarind tragic in urma Marelui Razboi al Nordului, cand Rusia si Polono-lituanienii castig in fata ei, alaturi de prusii care, fiecare, musca cate o parte din teritoriul vast al Imperiului. 

Astfel, oferta pe care am gasit-o pentru voi, turismhorecanilor, este de 117 euro/persoana pentru 4 zile cu zbor si cazare inclus. Intervalul ales drept exemplu este 19 – 22 ianuarie 2018, mai jos sunt si alternative la aceasta. Este la hostel, insa nu am ales o locatie buna pentru dvs. si de calitate. Trebuie sa stiti ca hotelurile costa enorm in Capitala Suediei.

Avionul are ruta Bucuresti – Stockholm la 29 euro, dus-intors si zbor direct

Cazarea include 2 optiuni, a doua in care va alegeti ce hotel doriti dvs., daca nu ex. dat de noi:

Alternative la zbor:

din Capitala:

din Cluj:

Totalul este de 116.5 euro/persoana (29 + 87.5 euro hostelul)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: