TURUL CETĂȚILOR

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

#DrumulCetăților ne spune povestea superba a uneia dintre cele mai frumoase cetati din Romania: Sibiu. Experienta este interesanta si ai posibilitatea de a participa cu ajutor aplicatiei de pe telefonul mobil “Drumul Cetăților”. In esenta, aplicatia doreste sa popularizeze istoria fortificațiilor de pe teritoriul României, de la dave dacice, cetăți și castele medievale, la biserici fortificate. Ne-am gandint sa va spunem in articolul de azi despre aplicatie! Ma gandesc sa o folosesc si sa plec si eu sa vizitez Sibiul :). Cu totii mai avem nevoie de o vacanta, nu e asa?

Queste vine cu o idee dinamică, noua, proaspata si te ajuta sa cunosti superbele străzi, case si intreaga arhitectura din Sibiu. Veti putea vizita 8 obiective în interiorul orașului, dar si fortificații importante care au avut drept scop protectia locuitorilor.

Mai ales ca are si premii, cica, la primele 3 Check-In-uri în aplicație, câștigați automat:

  • Bitdefender Antivirus for Mac, Bitdefender Antivirus Plus 2018
  • Bitdefender Total Security 2018 (3 devices, 1year)
  • Bitdefender Total Security 2018 (3 devices, 2years)
  • intri in cursa pentru titlul de Voievod.

Se va porni in ziua de duminică, 15 octombrie, 13:30 din fața Bustului Împăratului Francisc I și cu fiecare Check-In bastioanele și turnurile de apărare vor fi aparate de voi!

De asemenea, va exista si un tip pe nume Cristian China Birta, mare aparator al cetatii Brașovului, care va va povesti despre “pericolele” pe care el le-a intampinat pe drum.

Călătorul Marius Matache “da o petrecere” la Oldies Pub, care debuteaza cu ora 17:00 cand se vor premia toți apărătorii cetății si incheiand in forta cu un concert Trubadur pe #DrumulCetăților.

 

Aplicatia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: