Ofertă rară în Thailanda la doar 407 euro/p pentru 8 zile (avion + hotel)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Thailanda alaturi de multe alte destinatii exotice de acest gen (ca Vietnam, Laos, Malaezia samd) au ajuns super-destinatii pentru europeni, fiind una dintre cele mai scumpe destinatii turistice din lume. Aceste tari au cunoscut o prosperitate incredibila dupa ce razboaiele dintre tarile din S-E Asiei s-au sfarsit, iar, ca urmare, au vazut posibilitatea de a scoate bani din turism, promovandu-si locurile superbe din tara, ce par a fi de pe alta planeta. 

Azi iti propunem o vacanta super scumpa la un pret super ieftin, in Chiang Mai la doar 407 euro/p cu zbor si cazare, mic dejun inclus in pret). Perioada este 11 – 19 ian 2018, dar este doar un exemplu, mai jos aveti si alternative la aceasta.

La cazare aveti 3 optiuni:

Alternative la zbor:

Totalul este de 407 euro/persoana (338 + 19 euro hotelul)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: