Vacanță 11 zile în Insula Cozumel şi reciful Caraibelor

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Super oferta in Mexic, sejur de 11 zile la (2 posibilitati):
  • Sejur 11 zile/9 nopti Insula Cozumel/Mexic 3*** – 939 euro/pers/sejur
  • Sejur 11 zile/9 nopti Insula Cozumel/Mexic 5***** all inclusive – 1315 euro/pers/sejur
Avans 759 euro si ce mai ramane cu 20 zile inainte de sejur
Perioada sejur 07 – 17 decembrie
Taxa de aeroport inclusa
  • Pretul contine:
Zbor 07 dec. Bucuresti 06:50 – 09:10 Paris 12:20 – 17:15 Cancun
Zbor 16 dec. Cancun 19:30 – 11:00 Paris 18:15 – 22:10 Bucuresti
Bagaj de cala
Cazare 9 nopti Insula Cozumel 07 – 16 decembrie
  • Hotel Suites Baha 3*** mic dejun inclus

Situat convenabil în centrul orașului Cozumel, Suites Baha este înconjurat de restaurante, buticuri și divertisment local. Camerele de la Cozumel Vacation.Suites Bahia oferă 27 de camere confortabile și mari, dintre care 12 camere standard, 9 camere standard cu balcon privat și 6 camere cu vedere la ocean, cu balcon privat, toate cu două paturi duble.

Suites Baha oferă următoarele servicii: Recepție 24 de ore, Mic dejun complet servit la bufet de la 7:00 până la ora 11:30 a.m. la hotelul sora Casa Mexicana, WIFI gratuit în tot hotelul, serviciu de ceai și cafea de la ora 6:00 a.m. la lobby, Vending Machine, Card Discounst și Cupoane pentru Beach Club cu preț special.

http://www.suitesbahia.com/default-en.htm

  • Hotel Grand Park Royal Cozumel 5***** all inclusive
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest hotel este situat la malul apei turcoaz şi cristaline. Grand Park Royal Cozumel se află într-o zonă cu recife uluitoare şi viaţă subacvatică fantastică, care atrag iubitorii de scufundări din întreaga lume.Grand Park Royal Cozumel All Inclusive are 342 de camere spațioase, fiecare cu balcon cu vedere la cel mai frumos colț al Caraibelor.
Oaspeții de toate vârstele pot practica o varietate de activități recreative. Complexul oferă 4 piscine cu programe pentru copii, lecţii de spaniolă, cursuri de gătit şi divertisment zilnic.Oaspeții de la Grand Royal Cozumel pot descoperi cu ușurință frumoasele recife de corali și fauna sălbatică deosebită din Parcul Național Marin Cozumel și Parcul Național Chankanaab, ambele aflate la doar câteva minute de complex.
Viața de noapte vibrantă din centrul orașului este, de asemenea, în apropiere.Grand Park Royal Cozumel All Inclusive oferă acces direct la centrul comercial Royal Village, iar oaspeții beneficiază de reduceri speciale dacă prezintă brăţara de la complex în magazine. 
  • Pretul nu contine:

 

taxa iesire din Mexic: USD 50/persoana (se plateste pe aeroport)

Mai multe detalii pe: office@roxytravel.ro cu urmatoarele detalii:
Pentru rezervare: numele complete ale turistilor (cu toate prenumele) si datele de nastere, perioada aleasa si hotelul dorit,tipul de camera in cazul in care aveti mai multe variante in oferta prezentata.
Pentru facturare: numele persoanei careia ii facturam, un CNP si un nr de telefon de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: