Florența la 115 euro/p (cazare+avion) pentru 3 zile

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Turismhorecanilor, am gasit azi inca o oferta pentru voi, promotie pentru o vacanta mega ieftina in Florenta, Italia! Ah, 4 mari orase am putea spune noi are Italia (pe care oricine ar trebui sa le viziteze, cel putin o data): Roma, Milano, Florenta si Venetia. Desi, lista ar mai putea continua.

Am gasit pentru 3 zile 115 euro de persoana cu cazare si zbor inclus! Perioada drept exemplu pentru ofertele din linkuri este 15 – 17 octombrie 2018, dar la sfarsitul articolului am lasat si alternative la aceasta.

La cazare aveti de ales dintre:

Prin urmare, avem in total:

  • Totalul este de: 115 euro/persoana (64 + 51 euro hotelul)

Alternative la zbor (din Bucuresti):

***

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt doar pe perioade de timp limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba de la o zi la alta, ori chiar de la o ora la alta. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: