RCS&RDS într-un acord alături de Antena Group. O nouă forță media?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Antena Group a declarat, in urma cu putin timp, că a luat decizia de a ieși din must carry, neprecizand, insa, si momentul din care va lua efect aceasta decizie. Conform mai multor surse, care confirma ca firma a trecut deja la notificarea CNA-ului despre iesirea sa.

„RCS&RDS si societatile Antena Group au incheiat un contract de retransmisie in baza caruia RCS&RDS va continua sa distribuie canalele apartinand Antena Group in regim pay-tv incepand cu data de la care canalele Antena Group vor renunta la regimul must-carry”, spune anunțul postat pe site-ul bvb.ro.

In aceste cazuri se afla: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV și Antena 3.

In acelasi timp s-a anuntat si:

„Încetarea litigiilor dintre RCS & RDS și Societățile din grupul Antena”.

„Societatea doreste sa-si informeze actionarii si investitorii ca RCS & RDS S.A., filiala din Romania a Societatii (“RCS&RDS”), a incheiat in data de 15 iunie 2018 un contract de tranzactie cu Antena Tv Group S.A. si Antena 3 S.A. (“Antena Group”). Ca urmare a acestui contract se sting toate litigiile dintre RCS&RDS si Antena Group, impreuna cu entitatile afiliate acestuia, cu privire la care am informat in detaliu piata si investitorii nostri in cadrul prospectului de oferta publica initiala din data de 26 aprilie 2017, in cadrul prospectelor de oferte publice de obligatiuni din 2016 si 2017, cat si in cadrul raportarilor periodice publice ulterioare.”

Precizam si urmatoarea declaratie a Antenei Group:

Intact Media Group – Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZuTV) și Antena 3 – cel mai puternic grup de media cu capital integral românesc nu va mai fi prezent in must-carry (adica lista televiziunilor pe care operatorii de cablu sunt nevoiti sa o treaca prezenta pe canalele lor).

Intact Media Group a spus printr-un comunicat ca la data de 15.06.2018 a fost incheiat un acord de vointe (contract de retransmisie) cu RCS&RDS pentru difuzarea canalelor sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: