Cum să asiguri sănătatea relației tale cu partenerul/partenera ta

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

In primul rand si inainte de toate, ca sa exista posbilitatea unei relatii fericite, trebuie sa fie mai multe asemanari intre cele doua persoane care formeaza un cuplu. Despre aceste trasaturi comune vorbim azi si, pe care, zicem noi, ar trebui sa le aiba orice cuplu:

  • Sa-ti iei mereu “la revedere” de la cel drag, cand pleci undeva

Cum bine se stie, micile atentii sunt cele mai frumoase si cele mai puternice emotii dintre toate, trebuie să-ți săruți partenerul și să-i spui la revedere de fiecare daca cand pleci de acasa. Cu atat mai mult faci acest gest o sa observi cat de mult poate sa te aprecieze persoana ta iubita.

  • Vorbiti zi de zi

Comunicarea intre parteneri este iarasi un punct puternic intr-o relatie, dar poate fi si punctul slab, de asemeni. De aceea, nu uita sa-ti intrebi mereu iubitul/iubita cum s-a simtit azi, ce probleme a avut, cum a fost serviciul samd. Astfel isi va da seama ca, totusi, te-ai gandit la ea in acest timp si ca te intrebai si tu, in sinea ta, ce face ea la serviciu sau in treaba ei, cand nu era prezenta, alaturi de tine.

E important sa o faci in chiar ziua respectiva, altfel, a ignora nevoile celuilalt se poate transforma intr-o adevarata obisnuinta, deloc sanatoasa pentru relatia voastra.

  • Nu uita sa-i spui “te iubesc”

Nu uita ca toti avem, in sinea noastra, o nesiguranta sau mai multe. De aceea, in timpul relatiei tale cu persoana iubita va puteti dezvolta ganduri nesanatoase, precum: nu se mai poarta in acelasi fel cu mine, deci nu ma mai iubeste; nu mai sunt destul de buna pentru el/ea; ma insala cumva? etc. Mare parte din ele pot disparea doar in momentul in care spui cuvantul magic: te iub.

  • Faceti-va surprize unuia altuia

Iarasi, cum spuneam si la inceput, lucrurile mici, dar semnificative conteaza cel mai mult intr-o relatie, sunt absolut esentiale. In general nu va recomand cadouri scumpe sau care necesita un efort financiar, pentru ca nu merita, iar nu asta conteaza. Important este ca acel cadou pe care-l faci persoanei respective sa conteze pentru ea, sa fie ceva special, ceva ce-i place ei etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: