Tuborg a crescut în 2017!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Grupul International Breweries, care sunt parte din United Romanian Breweries Bereprod (URBB), si, de asemeni, cel care fabrica brandul Tuborg la noi in tara, și Carlsrom Beverage, a raport local venituri consolidate de 491 milioane de lei în 2017, adica o majorare de cam  11% în raport cu anul trecut.

Totodata, profitul pe care l-a realizat grupul a crescut în 2017, cu 11 procente in comparatie cu cel obtinut in 2016.

„Rezultatele financiare din 2017 ale grupului din care fac parte companiile URBB și Carlsrom Beverage sunt consecința unei bune strategii pe termen lung și ne dau încredere să continuăm deopotrivă să investim, cât și să ne mărim amprenta pe plan local.

În 2018, URBB  a pornit la drum cu un buget în valoare de 15 milioane de euro, fonduri pe care le alocăm continuării dezvoltării prezenței la nivelul pieței din România, atât prin dezvoltarea și optimizarea proceselor operaționale, cât și prin activitățile de marketing și promovare, toate cu scopul de a continua avansul pe plan local în același ritm”, a anuntat Shachar Shaine, Președinte URBB și Carlsrom Beverage.

Sa nu uitam ca URBB este unul dintre cei mai importanti producători de bere din Romania. Acestia produc branduri de bere pe plan nu numai local, dar si international, in acelasi timp, unele dintre ele fiind beri specializate.

În acest moment, portofoliul lor este compus din: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul Somersby şi brandul de băuturi răcoritoare necarbonatate Granini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: