“Vinovații” pentru comercializarea pâinii cu mesaje anti-gay de referendum

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pâinea „ambalată” în pliante facuta in mod special pentru referendumul anti-gay din 6 și 7 octombrie e cunoscuta peste tot, pe toate retele de socializare, le-a invadat pur si simplu. Intrebarea e: care e comerciantu?

Totu a inceput pe data de 2 octombrie cand pe Facebook au fost postate poze cu pâine cu un ambalaj plin de mesaje pro-referendum pentru a convinge oamenii sa voteze pozitiv. Pozele vin din județul Bihor, dupa cum dovedesc majoritatea surselor din presa.

Este sigur si care este compania care a vandut painea: este din Oradea și este denumita Vital Produs SRL. Aceasta a fost creata in 1994 și are un brand numit Pită de Lugaș.

Un manager al companiei a si recunoscut oficial ca painea le apartine si ca au produs-o in mod constient, stiind ca promoveaza votul pro referendum din 6 și 7 octombrie. Cu toate acestea, au existat intentii de scoatere de pe piata a produselor, ceea ce se va si intampla incepand cu 2 octombrie, dupa cum a confirmat Realitatea.

Sunt multe firme insa care fac o astfel de promovare, chiar si institutii, precum biserica.

BOR, totodata, a incercat sa incurajeze cat mai mult populatia sa voteze pro, asa ca se foloseste si de biserici, acum de Arhiepiscopia Tomisului.

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului, in cadrul unei slujbe, a vorbit si despre aceasta tema:

„Iubiţi credincioşi, de acum într-o săptămână să votaţi cu toţii DA, vă spun ca un păstor, pentru apărarea familiei adevărate, lăsată de Dumnezeu şi nu pentru tot felul de subterfugii, prin care să fie familii din persoane de acelaşi gen. Sper să avem bucuria votului împlinit, aveţi datoria ca pe toate rudeniile şi pe toţi vecinii să-i duceţi la vot, să avem un viitor care nu degenerează. Să ne ajute bunul Dumnezeu!”, a spus ierarhul înainte de a trece la binecuvântarea enoriaşilor.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut, desigur, din nou, ca aceste campanii de la TV nu promoveaza votul pro la referendum, ba, dimpotriva, numai informeaza populatia cu privire la posibilitatea de a alege sa raspunda cu DA sau NU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: