Primul tractor agricol românesc

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM Reghin, administrata de familia Oltean, a introdus de curand cel dintai tractor fabricat in mod integral in Romania, sub numele de brand IRUM.

IRUM Reghin a castigat in I semestru al anului o majorare de 40% a afacerilor in comparatie cu aceeaşi perioadă din 2017 şi a evaluat ca anul acesta va incheia cu afaceri mai mari cu 20% in raport cu anul precedent. Tot in cursul anului 2017, business-ul a fost evaluat la 93,6 mil. lei (20,5 mil. euro) şi şi-a majorat capacitatea de producţie cu 20%

Tractorul de care vorbim a fost realizat in mod integral de echipa de ingineri a Centrului de Cercetare și Dezvoltare creat de IRUM, in interiorul fabricii, fabricarea facandu-se pe platfoma industrială din Reghin.

“Știința și expertiza de a construi utilaje agricole performante vine cu obligația de a oferi produse care să răspundă unor necesități agricole. Anul Centenarului, este un bun moment să oferim o soluție integral românească, într-o categorie de piață unde nu mai avem soluții de mai bine de 15 ani, iar toamna acestui an, a fost un bun prilej să lansăm primul tractor agricol 100% românesc marca IRUM’, a spus unul dintre cei mai notorii fabricatori de utilaje agricole și forestiere din tara si administratorul companiei.

Acesta este prevazut cu un motor Diesel de stagiul IV, avand o capacitate de 3.4 l dezvoltând 102 CP și un cuplu maxim de 430 Nm. Se vinde pe piata europeana si romaneasca.

‘Eu cred cu tărie în viiitorul agriculturii românești, însă, pentru a avea ferme rentabile trebuie să oferim producătorilor agricoli soluții, tehnologii și utilaje moderne. Noul nostru tractor agricol, corespunde exigențelor unei agiculturi moderne și va putea concura cu succes pe orice piață europeană. Însă preocuparea noastră este, în primul rând, să dezvoltăm un parteneriat pe termen lung și reciproc avantajos cu fermierii români, pentru că ei sunt cei care au investit și până acum încredere în produsele și serviciile noastre.  Vreau să mulțumesc în mod special echipei de ingineri care a lucrat la acest proiect, tuturor celor implicați în producție, precum și clienților care ne-au onorat cu încrederea și loialitatea lor’, a anuntat Mircea Oltean, CEO-ul companiei IRUM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: