La ce să ne așteptăm de la Electric Castle 2019?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Electric Castle 2019 va fi probabil anul acesta unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Europa. Pentru editia de anul viitor, an care se apropie de noi cu pasi din ce in ce mai mari, organizatorii ne-au pregatit trupe foarte cunoscute, deja confirmate pentru cele 5 zile de vis.

Castelu lui Banffy a devenit din ce in ce mai cunoscut in Europa ca simbol al evenimentului muzical Electric Castle.  In fiecare an parca vin si mai multi straini, ceea ce si eu lesne am putut observa la editia din 2018.

Noul EC din România aduna trupe foarte mari si cunoscute, iubite de fani din intreaga lume: Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars și Bring Me The Horizon sunt primele mentionate pe afișul festivalului de la Bonțida.

De asemenea, prezenti vor fi si urmatoarele trupe: Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.

Prețul biletelor la Electric Castle 2019 este la acest moment de 399 de lei pentru un abonament de 5 zile la festival (la reducere acum) și 499 lei pentru abonament cu acces în camping. Dupa ce promotia se va fi terminat, biletele se scumpesc la loc: 549 lei, respectiv 649 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: