Video-ul care a devenit viral: 2 turiști fac sex pe vârful piramidei Keops

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

2 persoane (posibili turisti) au urcat in varful piramidei Keops din platoul Gizeh din Cairo (lucru care nu este permis de legea egipteana), apoi ce s-au gandit sa faca? Sex direct in acel loc si, culmea, s-au pus si pe filmat scena. Aceasta scena si faptul ca a fost facuta publica a cauzat un scandal intreg in randul egiptenilor, unii spunand ca este o insulta la adresa culturii lor, iar altii facand glume pe seama celor doi.

Videoul cu cele 2 persoane l-am atasat mai jos si arata cum cei doi posibil turisti urca pe varful piramidei, fumeaza cateva tigari si admira privelistea orasului, apoi camera ii surprinde facand dragoste.

Andreas Hvid e un fotograf destul de cunoscut in mediul internautilor, datorita numeroaselor scene pe care le-a captat cu aparatul sau de la înălțimi incredbile, printre ele numrandu-se și nuduri.

Fotograful a publicat pe site-ul lui oficial numai o fotografie şi pe conturile de social media, dar desigur ca, dupa cum bine stim vorba aia: ce intra pe internet, pe internet ramane! Desigur ca internautii au captat poza si au facut-o raspandit-o.

Înregistrările video şi fotografiile cu Andreas Hvid, impreuna cu imaginile nud pe care le-a facut cu iubita lui, au atras declaratii caustice din partea oficialilor egipteni. Ministrul egiptean al Antichităţilor a publicat un comunicat in care spune ca aceasta atitudine „încalcă bunele moravuri”.

De asemenea, a solicitat din partea procurorului general si inceperea unei anchete cu privire la incident.

„Este sută la sută modificată în Photoshop”, a spus Zahi Hawass, arheolog, fost ministru al Antichităţilor şi fost director al Platoului Giza.

„Nu există posibilitatea ca cineva să intre noaptea în zona piramidelor”, a spus el. 

Referitor la imaginile cu cei doi, a mai spus si ca: „Acelea nu sunt pietrele de pe Marea Piramidă. Sunt prea mici”.

Lucru care pare veridic daca stam sa ne gandim, deoarece dupa o anumita ora este ilegala intrarea in zona piramidelor si a platoului Gizeh,

Ashraf Mohi, directorul platoului Giza, a declarat ca mai intai trebuiesc dovedite veridicitatea imaginilor, apoi demararea unei investigatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: