RO-Wine la o ediție specială!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania va incepe in cateva zile, in acest weekend, pentru a patra ediție la București, după ce a avut loc si anul trecut, la Cluj. Evenimentul organizat in 2019 va fi cel mai mare si important de pana acum, prevazand 90 de producători de vin din România, Moldova, Italia, Spania,  Franta, Argentina, Noua Zeelandă și Uruguay.

Pentru prima data, o parte considerabila a acestei editii va fi dedicata pieței gourmet, iar cei care si-au luat bilet la RO-Wine vor putea incerca zacuști și produse de vânat tradiționale la prosciutto și foie gras de calitate inalta. Totodata, in cadrul aceleiasi categorii, vor avea loc si sesiuni de live cooking cu unii dintre cei mai importanti bucatari romani.

Evenimentul are in vedere, in primul rand, pieța HoReCa, iar pentru prima data, targul le permite accesul gratuit angajaților și angajatorilor din industrie, cu conditia sa se fi înregistrat, inainte, online. Vor avea, de asemenea, parte de zona VIP, in care vor putea degusta mai mult de 100 de vinuri super premium prezentate de specialiști de top în domeniu, dar și cu o selecție specială de Champagne.

Ambasadorii acestei ediții a RO-Wine sunt trei suporteri deja cunoscuți ai vinului românesc Virgil Iantu si Alina – Maria si Nicolae ai Romaniei, care vor invita publicul sa deguste cele peste 350 de vinuri premium și superpremium.

Pentru ca vizitatorii sa se orienteze mai usor printre crame si gama larga de produse a evenimentului, vor primi Ghidul RoWine, un instrument folositor atât pe parcursul festivalului, cât și pentru utilizarea de dupa în propriile restaurante și hoteluri.

  • Marinela V. Ardelean

este specialist în branding şi business development în industria enogastronomică, degustător profesionist în concursuri internaționale de vinuri și profesor la Italian Chef Academy (Roma, IT) și Global Brand Ambasador Vinars Brancoveanu. Autoare a celui mai premiat volum bilingv la nivel internațional despre vinurile românești – “50 de vinuri românești întâlnesc 50 de preparate culinare italiene”, Marinela este și inițiatoarea proiectului „The Wine Book of Romania” primul ghid care cuprinde descrierea și clasificarea celor mai bune vinuri din România și Republica Moldova.

  • Liviu Popescu, 

co-proprietar Fratelli Group, recunoscut de mai bine de 15 ani pentru dezvoltarea celor mai prestigioase proiecte din domeniul HoReCa, cu o experiență de 20 de ani în domeniul ospitalier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: