Ciclism și vin

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Toate persoanele care-s pasionate de mersul pe bicicleta au posibilitatea de a se inscrie la ‘Traseu cicloturistic şi de turism oenologic eco-Dobrogea’. Evenimentul va avea loc in weekend, pe ruta Constanţa – Cogealac – Babadag – Tulcea, în avanpremiera Festivalul Vinului Dobrogean ‘Pontus Euxinus’ (22 – 25 august), dupa cum a comunicat Primăria Constanţa.

In comunicatul de presa se spune ca evenimentul promoveaza Dobrogea ca destinaţie turistică prin intermediul cicloturismului, ecoturismului, turismului viticol, precum si promovarea municipiului Constanţa ca destinaţie turistică multiculturală, promovarea utilizării ambalajelor ecologice, a viticulturii organice şi alimentaţiei sănătoase.

‘Bicicliştii vor vizita trei crame renumite, Crama Histria, Crama Hamangia şi Crama Măcin – Vinuri de Macin’, citam din comunicat.

Tot comunicatul de presa mentiona ca plecarea bicicliştilor va fi la ora 7,00, din municipiul reşedinţă, urmand a se parcurge, in total, un traseu de mai mult de 150 de kilometri. Acum un an, membrii Asociaţiei BikeRehab Constanţa au fost cu bicicleta pe ruta Constanţa – Murfatlar – Cernavodă, in final oprindu-se la Piaţa Ovidiu.

‘Firul poveştii create de echipa Festivalul Vinului Dobrogean ‘PONTUS EUXINUS’ 2018 a legat, timp de patru zile (6-9 septembrie), pasiunea pentru licoarea fără pereche a peste 30.000 de vizitatori ai manifestării ce a debutat în chiar piaţa-inimă a Constanţei, străjuită de statuia marelui poet Publius Ovidius Naso. În modernul hrisov al contemporaneităţii au fost cuprinşi: renumiţi podgoreni, straşnici negustori de bunătăţi, onorabili comercianţi de cofeturi, meşteri ai tradiţiilor, nobili hangii, stăpâni ai energiilor pământului şi ai cailor hrăniţi cu jăratec magic’.

Evenimentul este sprijinit de: Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa, Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării, Primăria Municipiului Constanţa, Consiliu Judeţean Constanţa, Asociaţia BikeRehab Constanţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: