Telefoane Samsung, cel mai bun raport calitate-preț

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Samsung Galaxy Note 10 va fi lansat, astfel cum au anuntat reprezentantii, pe data de 7 august. Din 23 august va putea fi vizualizat in magazine si cumparat direct de acolo. Cu siguranta ca nu toti isi permit un astfel de telefon, pentru care trebuie sa scoti din buzunar cam 1 mie de euro (mai ales la inceputul lansarii, cand are pretul cel mai ridicat).

Samsung a anuntat ca va produce doua tipuri de Galaxy Note. Unul dintre acestea are un ecran de 6,3 inci si celalalt un ecran de 6,8 inci. Cel de-al doilea va putea fi achizitionat si in versiunea 5G, avand si aceasta posibilitate in plus, in cazul in care vrei ca telefonul tau sa fie mai performant. Cu toate acestea si pretul este pe masura, ganditi-va ca o sa va coste aproape 1 mie de euro: 4.000 de lei și, pentru cealalata versiune, poate ajunge si la 5.000 de lei. Daca doresti un telefon mai ieftin, tot de la Samsung, avem cateva recomandari. Acestea, credem noi, sunt cele mai bune telefoane de la Samsung raport calitate-pret:

Din categoria A, avem Galaxy A70. Are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,7 inci care-ti permite sa te uiti al orice serial, film sau sa te joci fara probleme, cu o experienta full. Totodata, vine echipata cu 3 camere pe spate: 32, 5 și 8 MP.

Samsung Galaxy Note 8 este a doua optiune. Este prevazuta cu 6 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,3 inci. Vine echipata cu 2 camere pe spate de 12 MP.

Samsung Galaxy S10 are 128 GB și 8 GB memorie RAM. Acesta mai are si 3 camere foto pe spate și un ecran unic in randul celorlalte telefoane.

Samsung Galaxy A50 are un ecran de 6,4 inci, trei camere foto principale și 128 GB spațiu de stocare.

In final, mai recomandam Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB de memorie RAM, iar ecranul este suficient de mare pentru orice actiune ai dori sa faci. La camerele foto stau la fel de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: