PRO TV lansează noul reality show “Imperiul Leilor”

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
PRO TV se pregătește să spargă audiența! O mie de oameni se vor uita la acest serial! Se pare că cel mai popular canal TV din țară a pregătit show-ul de mult timp! Toți cei care sunt interesați de domeniul afacerilor trebuie să se uite la noua emisiune. De ce?

Emisiunea ce urmează să fie difuzată de PRO TV în exclusivitate se numește „Imperiul leilor” și mai e foarte puțin timp până la lansare! „Imperiul leilor” se încadrează la categoria reality-show cu și vorbește despre antreprenori.

Show-ul „Imperiul leilor” este un format internațional, emisiunea ce a mai avut succes la noi și anterior, dar de către TVR, până și titlu se aseamănă foarte mult: „Arena Leilor”. Show-ul vorbește despre succesul unor oameni, dar și despre cum să pui în aplicare idei de business. Cel mai greu în România este să reziști pe piață, să nu mori, supraviețuirea înseamnă totul!

  • Juriul este compus din…

Daniela Marișcu, membru al juriului, este CEO și acționar la Aqua Azur, o firmă de proiectare și construire de piscine de lux, precum și de parcuri acvatice.

„Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac.

Atunci când mi-am început drumul ca antreprenor, am avut o idee simplă, dar completată de o dorință de a face mereu mai mult, de a mă provoca singură la orice pas. Este un mic secret al succesului, așa că vreau să văd această determinare și la cei care își doresc ca visul lor să fie finanțat în emisiune.”, a spus Daniela Marișcu.

Cristian Onețiu, un businessman cu 100 de milioane de euro, la activ și capital aflat în rulare este un alt membru al juriului din reality show. Deține  Life Care și Biologistic și este pe lista TOP 500 de Forbes. Monica Cadogan, persoana care a înființat magazinului online de home & deco. De asemenea, Vivre va fi parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: