STEYR a primit cea mai înaltă distincție din România!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

După 1 an de la relansarea mărcii STEYR în Spania și Portugalia, acesteia i-au fost recunoscute calitățile și inovațile din țară în privința produselor sale. În cadrul unei ceremonii de premiere ce s-a petrecut la târgul agricol FIMA de la Zaragoza, STEYR 6300 Terrus CVT a fost distins cu „Tractorul Spaniei 2020” în categoria „Peste 200 CP”.

  • STEYR și Farming Agrícola

Farming Agrícola este distribuitorul exclusiv al tractoarelor STEYR în Spania și Portugalia. Compania are 40 de ani de experiență în importul de utilaje agricole premium și beneficiază de o rețea importantă de distribuție în regiune. Astfel, firma a reușit să înființeze și să dezvolte marca STEYR încă din 2019.

„De la început, Farming Agricola și STEYR împărtășesc o viziune ambițioasă a dezvoltării împreună în Spania și Portugalia. Credem cu tărie în valorile mărcii, care sunt perfect aliniate cu cele ale Farming Agrícola. Acest premiu clarifică și mai mult faptul că marca are o reputație foarte bună în rândul fermierilor.” a comentat Jorge Iglesias, directorul general al Farming Agrícola.

  • STEYR Terrus CVT – o marca importantă

STEYR Terrus CVT are 3 modele în gama sa: 6300, 6270 și 6250. Toate modelele prezintă ultimele standarde UE privind emisiile de carbon.

Este cel mai bun model al portofoliului STEYR, Terrus CVT, dar, și mai important decât acest aspect, este faptul că a fost recunoscut pentru caracteristicile și tehnologia sa de înaltă calitate, asigurând confort și productivitate la cel mai înalt nivel.

Astfel, este menționabil sistemul S-Turn II, care aduce o întoarcere complet automatizată și ușor de realizat pe capătul de brazdă. O opțiune suplimentară disponibilă este sistemul de frânare cu remorcă S-Brake care oferă stabilizarea tractorului și a remorcii, în special în momentul în care condițiile de drum au o aderență foarte scăzută. De asemenea, foarte important este și sistemul de orientare S-Guide RTK +, care oferă o precizie de până la 1,5 cm.

Alfonso Pérez, Business Manager STEYR Iberia, ne spune:

„Acest premiu este o confirmare a adevăratului potențial al mărcii în regiune. Este un stimulent să ne continuăm investițiile pentru a crește în continuare. STEYR este foarte bine perceput de clienții noștri, de la care am observat un interes și o pasiune în creștere pentru brand. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: