Domeniul Drăgași poate fi achiziționat acum la 1.8 milioane de euro

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Domeniul viticol de Drăgași are acum un preț și poate fi achiziționat pentru suma de 1,8 milioane euro! Regiunea este în Drăgășani, județul Vâlcea și are cam 14,5 ha, iar 7,5 hectare din acestea includ plantația de viță de vie. Aest complex cuprinde și o cramă proprie și un conac. Acest imbol întins este al avocatei Magdalena Enescu, care a investit, în 2014, împreună cu Alina Podiuc, o rudă cu experienţă în turism, în domeniul viticol.

Domeniul Drăgași va putea fi achiziționat de viitorii clienți prin intermediul Sotheby’s International Realty care prezintă, pe site-ul său,  domeniul ce ”cuprinde 14 hectare de teren, din care 7,5 hectare sunt cultivate cu struguri de vin, iar instalațiile de producție și depozitare sunt asigurate în prezent pentru peste 40.000 de litri. Cele patru soiuri cultivate sunt Cabernet Franc, Merlot, Pinot Gris și Cabernet Sauvignon, iar marca sub care este îmbuteliată, Pelerin, numără deja 10 vinuri”.

Afacerea este un mix între viticultura și turismu și are la dispoziție locuri de cazare în cele cinci camere din Casa Pelerinului, de 188 mp, o casă de oaspeți cu aspect tradițional, așezată în mijlocul podgoriei aflată, la rândul ei, aproape de râul Olt, în mijlocul podgoriei Drăgășani; zona este foarte aproape de terenurile viticole ale lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

”Experiența este perfecționată de Casa Pelerin, o pensiune tradițională care oferă cinci camere de cinci stele, finisate și dotate cu tot elementul care definește confortul modern și rafinamentul”, mai prezintă agenția imobiliară, care vinde cele mai luxoase și unice proprietăți din lume.

Domeniul Drăgași are, în final, și o cramă cu restaurant, care la fel de bine ar putea fi folosit ca salon de degustări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: