Viena- 4 zile (zbor si cazare inclus) la doar 83 euro/p

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Oferta foarte buna pentru Viena la doar 83 euro de persoana cu cazare si zbor inclus pentru 4 zile! Daca te gandeai sa vizitezi Viena, dar si sa vezi grandiosul Targ de Craciun, atunci ar trebui sa-ti organizezi vacanta pentru o perioada diferita – 19 noiembrie – 26 decembrie 2022, conform website-ului oficial. Nu te ingrijora, insa, Viena este frumoasa si in ianuarie!

Astfel cum spuneam, oferta noastra acopera perioada 28 – 31 ianuarie 2023, unde avionul are ruta Bucuresti – Viena (click aici), 26 euro, dus-intors, cu Ryanair, iar la cazari exista doua optiuni:

Alternativ, exista disponibile si urmatoarele perioade:

 

!!!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: