Afacerea nouă în agricultură, cu profit de 100 mii de euro!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Un singur cuvant: schisandra . Da, asa este numele plantei care-ti aduce un profit de 100.000 de mii de euro pe un singur HECTAR! Va ganditi ce ati putea face cu 2,3,4 hectare de schisandra? Cum de se vinde asa de bine? Noua ne place pe site-ul nostru agricult.ro, sa va oferim multe idei de afaceri, cele mai profitabile din sectorul agricol, dar sa si va dovedim acest lucru.

Avantajul principal al plantei este o substanta antioxidanta, schisandrina, luata din fructele pe care le produce (da si din structura plantei, adica seminte samd). Cu siguranta ati auzit de antioxidanti, care scade procesul de imbatranire, reface celulele, iti ofera o incredibila putere de viata si sporeste imunitatea.

Printre alte motive pentru care este foarte cumparata schisandra:
  1. Detoxifica ficatul
  2. Reface organismul dupa chimioterapie
  3. Normalizeaza glicemia si tensiunea
  4. Amelioreaza simptomele menopauzei
  5. inaltura problemele de vedere si de auz
  6.  efect afrodisiac
  7. ajuta in lupta cu insomnia

Mai mult, schisandra este si folosita foarte mult in mancare, pentru a da mai multa aroma preparatelor, precum piperul, sarea, scortisoara samd., deoarece fructele produse (din care se extrage substanta) au un gust mai ciudatel, un fel amar+sarat+acru si…ma rog, v-ati dat voi seama. Oricum, trebuie sa incercati mai intai ca sa va dati seama. Este si numita “planta cu 5 arome”, din cauza asta.

Fructele schisandrei
  • Un kilogram de fructe de schisandra se dau cu cel putin 5 euro/kilogramul! 
  • DOAR 1 HECTAR produce fructe de 20 de tone, mai pe scurt, o cifra de afaceri de 100.000 de euro!

 

 Daca vrei si tu sa incepi o cultura de schisandra, atunci trebuie sa stii ca:

  1. este o planta cataratoare, provenita din N Chinei si din Rusia, care poate ajunge si pana la 10 metri
  2. Foarte asemanatoare cu vita-de-vie in conditiile de crestere, mai pe scurt, nu foarte capricioasa. Doar un sol fertil si umed, insa drenat, plasata undeva la lumina, dar nu direct in soare. Toleranta mare la ger
  3. dioica, dar exista si unele autofertile;
  4. produce foarte rapid fructele, incepand cu anul 2; acestea au o culoare rosie puternic, cu ciorchine (ca vita de vie) maturizate intre 15 august si 15 septembrie;
  5. fiiind un protector hepatic si cu efect imunomodulator, tonifiant general, antiinflamator, antioxidant => se pot folosi si frunzele, si fructele;
  6. se poate face ceai (dar nu e recomandat femeilor insarcinate)
  7. mediu foarte bun in tara noastra, potrivit plantei
  8. se pot face si suc, vin, dulciuri, condimente alimentare din fructele ei
  9. cerere foarte mare in Europa de V;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: