BREAKING NEWS: Atac armat în Las Vegas. 50 de morți și 400 de răniți. (VIDEO)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Atac armat in Las Vegas! Posibilul atac terorist a dus la ranirea a aproximativ 400 de persoane si la alti 50 de morti, in cursul zilei de azi (dimineata, dupa ora Bucurestiului), la un concert de muzica in aer liber, de tip country, in cunoscutul oras american Las Vegas. Evenimentul se desfasura in apropierea Hotelului Mandalay Bay, nimeni nu se astepta la asta, oamenii ascultau muzica, iar, deodata, un barbat a inceput sa traga cu mitraliera.

Posibililul atacator Stephen Paddock

Deocamdata, politia nu a oferit detalii, cert este ca barbatul care a deschis focul este mort, insa o femeie pe nume Marilou Danley, este inca cautata de acestia, fiind considerata suspecta in acest dosar, datorita relatiilor ei cu atacatorul. Barbatul care a inceput sa traga in multime era din Las Vegas si avea varsta de 64 de ani.

Ultimele informatii transmise de fortele de ordine din Vegas arata ca Stephen Paddock, autorul atacului, a fost gasit in camera sa, mort in conditii suspecte. De asemenea, in aceeasi camera au fost gasite 8 pistoale si pusti. Atacatorul a tras cu mitraliera de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay in aproape 22 de mii de oameni, care se aflau la concert. Tot unul dintre politisti a declarat ca l-ar fi identificat pe posibilul atacator drept Stephen Paddock. Acesta era cazat la hotel.

In acelasi timp, conform acelorasi declaratii, colega de camera a suspectului, Marilou Danley, nu mai este vizata in dosar.

Ultimul bilant anuntat de politsti a fost de 50 de morti si 400 de raniti.

De asemenea, Presedintele S.U.A., Donald Trump, a transmis condoleanţe familiilor victimelor. “My warmest condolences and sympathies to the victims and families of the terrible Las Vegas shooting. God bless you!” (“Trimit condoleanţele mele faţă de cei răniţi şi familiile care au suferit de pe urma celor morti, de la teribilului atac armat din Las Vegas. Dumnezeu să vă ajute”).

Acest lucru inseamna ca atacul din Las Vegas este cel mai sangeros atac în masă din istoria ultimelor anii ai S.U.A.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: