FOARTE RAR! Bangkok la doar 502 euro/p (8 zile+zbor+cazare+bagaj de cala)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Super oferta de la Qatar Airways pentru dragii nostri cititori, turismhorecani! Cu doar 502 euro/p poti pleca in Capitala Thailandei, Bangkok, cu avion si cazare incluse, si bagaj de cala! Acesta a devenit in ultimii ani o putere economica si financiara in Asia de S-E, dar si din punctul de vedere al turismului, fiind una dintre cele mai populare destinatii. Asa se face ca a ajuns sa se “bata” cu Hong Kong si Singapore.

Exemplul ales de noi pentru vacanta este 15 – 23 ianuarie 2017, dar intervalul nu este batut in cuie, mai jos am pastrat pentru voi numeroase alte date de plecare!

Avionul are ruta Bucuresti – Bangkok la 469 euro, dus-intors, cu escala scurta la Doha.

La cazare avem 2 hoteluri:

Alternative la zboruri:

Totalul este de 502.5 euro/persoana (469 + 33 euro hotelul)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: