O OFERTĂ FOARTE BUNĂ ISTANBUL!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

O alta zi, o alta oportunitate de a pleca in vacanta! Mai ales ca, noi mereu cautam cele mai bune oferte pentru voi, turismhorecanilor, uite, acum am gasit Instanbul la doar 59 de euro, pentru 4 zile de 1 dec, cu zbor (bagaj de cala) si cazare la hotel de 4 stele INCLUS. Este obligatoriu pentru oricine sa vada cel putin o data in viata Instanbul, fostul Constantinopol, capitala Imperiul Bizantin, continuatorul Imperiului Roman si, totodata, capitala Imperiul Otoman. Cum sa nu vrei sa vezi macar Hagia Sophia?

Astfel e oferta:

 • Sejur 4 zile/3 nopti 1 Decembrie Istanbul 4**** – 59 euro/pers/sejur
 • Intervalul este 30 noiembrie – 03 decembrie 
 • Sejur 5 zile/4 nopti 1 Decembrie Istanbul 4**** – 75 euro/pers/sejur
 • Intervalul pentru acest din urma hotel este 30 noiembrie – 04 decembrie 
 • Avansul 20% si ce mai ramane cu 2 saptamani inainte de vacanta
 • Gratis un copil pana la 7 ani
 • Obligatoriu pasaport valabil minim 6 luni de la data de intoarcere din Turcia
 • Sejur individual cu autoturism propriu
 1. Acum hotelul: Hotel The Byzantium 4**** cu  mic dejun inclus
  Rating de 8,5/10 Booking + Certificate of Excellence Tripadvisor

Acest hotel de clasă specială este situat în oraşul vechi al Istanbulului, Sultanahmet. Acesta oferă un spa şi o terasă pe acoperiş, cu vederi panoramice asupra oraşului Istanbul, Marea Marmara şi Insulele Prinţilor.Camerele de lux de la Byzantium Hotel & Suites au TV cu ecran plat cu programe prin satelit şi minibar. Fiecare baie privată are un cap de duş cu masaj. Unele camere au o zonă spaţioasă de relaxare şi o chicinetă.Byzantium serveşte dimineaţa un mic dejun tip bufet. Restaurantul hotelului serveşte, de asemenea, mâncăruri locale bogate la prânz şi cină. Mesele pot fi savurate în interior, sau în aer liber pe terasă.Opţiunile de relaxare la Hotel & Suites includ o saună, o baie turcească şi o gamă de servicii de masaj.Byzantium este situat potrivit între Moscheea Albastră şi Hagia Sofia.
http://www.thebyzantiumhotel.com/

Mai multe detalii la: office@roxytravel.ro si:

 • Pentru rezervare: numele complete ale turistilor (cu toate prenumele) si datele de nastere, perioada aleasa si hotelul dorit,tipul de camera in cazul in care aveti mai multe variante in oferta prezentata.
 • Pentru facturare: numele persoanei careia ii facturam, un CNP si un nr de telefon de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: