Vacanțe planificate de Google!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

O noua idee de vacanta! Daca vrei sa mergi sa vizitezi o tara si, de pilda, vrei sa-ti alegi un zbor pentru respectiva destinatie, lucrurile pot fi mai usoare cu noua aplicatie a Google: Zboruri și Destinații (sau Flights and Destinations), fiind o premiera noile servicii introduse. Mai pe scurt, totul este configurat in limba română, inclusiv informații despre prețuri în lei și multe altele.

Mai pe scurt, Google Destinații te ajuta sa iti stabileste urmatoarea ta vacanta direct de pe telefonul tau mobil. Pur si simplu intri in aplicatia descarcata, iar apoi cauti după o țară, oraș sau continent, scriind si cuvintele „călătorie” ori „destinație”. Ce va urma va fi o serie de opțiuni și variante pentru locul respectiv, chiar va arata preturile zborurilor in diferetele orase ale tarii, dar și hoteluri pentru cazare. Orice lucru de interes (deci despre vacanta) va fi acceptata de aplicatie.

De pilda,  „Ghid de călătorie”  iti va arata mai multe despre vremea din destinatia ta in functie de timpul anului ori din sezon. Ceea ce inseamna ca, daca vreti sa mergeti intr-un moment mai putin aglomerat din an, atunci Google vă va putea arata acest lucru.

Daca ai rezolva prima problema (“Unde mergem?”), atunci poti trece la urmatoarea etapa si anume: Zboruri(CLICK AICI PT A VEDEA). Serviciul oferit de Google iti ofera deja cele mai avantajoase zboruri, poti compara preturile si apoi rezerva biletul pentru destinatie. TU decizi, din moment ce aplicatia este setata initial sa iti arate cele mai bune zboruri, avand in vedere costul si confortul, dar tu poti schimba acest lucru.

Daca ai stabilit si zborul, adica Bucuresti – Paris de pilda, atunci Google iti va mai arata un lucru in plus: alternativele la zborul existent sau opțiuni pentru aeroporturi, lucru care poate scadea pretul biletului de avion.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: