Anul Nou Chinezesc la Hong Kong – 9 zile pentru 789 euro/p (zbor+cazare+bagaj de cală)

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Anul nou chinezesc debuteaza pe data de 16 februarie 2018 și este sub influența Câinelui de Pământ. Oferta curpinde mai multe optiuni din care sa alegi. Aceasta este o experienta unica in viata, observa cea mai importanta sarbatoare traditionala a chinezilor.  Festivalul debuteaza in general cu prima zi din prima lună din calendarul chinezesc și se sfarseste cu Festivalul Lampioanelor care are loc în a cincisprezecea zi. Ajunul Anului Nou Chinezesc este denumit chú xī.

  • Sejur 9 zile/7 nopti Hong Kong 4****  –  789 euro/pers/sejur
  • Sejur 9 zile/7 nopti Hong Kong 5***** –  915 euro/pers/sejur
  • Avansul este de 539 euro si cealalta parte o platiti cu 2 saptamani inainte de vacanta
  • Intervalul este de 13 – 22  februarie
  • Taxa de aeroport inclusa

Pretul are:

  • Zbor 13 feb. Bucuresti 16:10 – 17:40 Londra 20:50 – 16:45 Hong Kong 
  • Zbor 21 feb. Hong Kong 23:45 – 04:55 Londra 10:00 – 15:20 Bucuresti  
  • Bagaj de cala inclus

La cazare aveti de ales dintre 2 hoyeluri, cu 7 nopti in Hong Kong 14 – 21 februarie

 1.Hotel Ovolo Southside 4**** fara masa (engleza)
Where cool design and love of art meet, Ovolo Southside is a warehouse-converted hotel which provides a space brimming with sleek, meticulous design and awe-inspiring art throughout.Set in the fast-rising Wong Chuk Hang district, Ovolo Southside is just a 15-minute drive from Central and Wan Chai, and a mere 5-minute walk to Ocean Park and Wong Chuk Hang MTR Station, giving guests access to Admiralty, Central, Causeway Bay and beyond in as quickly as 6 minutes.Every corner of the 162-room hotel was designed for maximum effect. Whether it’s the floor-to-ceiling windows, sleek exposed industrial piping or super-duper comfortable bedding. Air-conditioned rooms here are all fitted with a flat-screen TV, a safety deposit box and a minibar. Offering a rainfall shower, private bathroom also comes with a hairdryer and free toiletries.At Ovolo Southside you will find a 24-hour front desk. Free luggage storage service and concierge service are also available. Guest can also do exercise at the on-site fitness centre.There are 2 fine outlets CIRQLE and ABOVE take care of your needs. Offering world-class modern bistro dishes, CIRQLE offers the perfect all-day dining you crave. The hotel’s famed roof-top bar offers a space small enough for 8 or big enough for 200 closest people. 

https://www.ovolohotels.com.hk/ovolosouthside/

2. Hotel Hyatt Regency Hong Kong 5***** fara masa
Hyatt Regency Hong Kong se află la 5 minute de mers cu maşina de parcul ştiinţific Hong Kong Science Park și hipodromul Sha Tin. Proprietatea oferă camere şi facilităţi de lux, cum ar fi un centru spa și o piscină în aer liber cu terasă la soare. Aeroportul Internațional Hong Kong se află la 30 de minute de mers cu mașina.Proprietatea este situată lângă staţia MTR University şi oferă camere cu aer condiţionat, mobilier în tonuri de maro, podea cu mochetă, TV LCD de 42 inch și minibar. Baia proprie este dotată cu duş, halate şi papuci.Oaspeții au la dispoziţie o gamă largă de tratamente de spa şi se pot menține în formă jucând tenis sau antrenându-se la centrul de fitness. Proprietatea oferă şi alte facilităţi, cum ar fi saună, birou de turism și biciclete de închiriat. De asemenea, Camp Hyatt organizează activități supravegheate pentru copii. Aveţi la dispoziţie un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la Hong Kong Science Park, Sha Tin și Tsim Sha Tsui.La restaurantul Sha Tin 18, care oferă terasă în aer liber, puteţi savura mâncăruri din bucătăria Dongguan și raţă Peking. Cafe serveşte mese pe tot parcursul zilei, oferind preparate locale şi internaționale. De asemenea, puteţi savura cocteiluri la Tin Tin Bar, produse de patiserie de casă la Patisserie și gustări la barul de la piscină.
https://hongkongshatin.regency.hyatt.com/en/hotel/rooms.html

Mai multe detalii si rezervare la: office@roxytravel.ro 

Pentru rezervare: numele complete ale turistilor (cu toate prenumele) si datele de nastere, perioada aleasa si hotelul dorit,tipul de camera in cazul in care aveti mai multe variante in oferta prezentata.
Pentru facturare: numele persoanei careia ii facturam, un CNP si un nr de telefon de contact.

Conditiile ofertei:
Odata facuta rezervarea biletele de avion se cumpara,daca renuntati la pachet veti  pierde avansul platit.
Anumite  tari  au inclus taxe de statiune ce pot varia intre:0.20 euro pana la 4 euro /pers/noapte si acestea sunt incasate doar de catre hotel.

Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele/datele de zbor!

Prin urmare, agentia Roxy Travel Family, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora/data decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: