Adevăratul motiv pentru care patronul Omnia Turism s-a sinucis!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

O noua dovada scoate la iveala adevaratul motiv al sinuciderii patronului agentiei de turism Omnia Turism, George Negru, care a afectat in cel mai puternic mod vreodata turismul românesc. 

Mai mult surse de incredere vorbesc despre un bilet de adio lasat de patronul agentiei, inainte de a se sinucide in ziua de luni si in continutul careia spune cum a împrumutat o suma foarte mare de bani, pe care, apoi, i-a investit la bursă, insa pe care i-a pierdut.

Asta ar explica gestul neasteptat al acestuia de a se arunca în gol de la etajul 9 al blocului aflat in Capitala, in care domicilia.

In urma mortii antreprenorului George Negru, mai multe probleme au aparut in legatura cu intoarcerea clientilor in tara, care cumparasera pachetele turistice de la agentie:

  1. early booking-urile și obisnuinta romanilor de a cumpara cele mai ieftine pachete turistice sunt printre primele astfel de probleme; aceasta i-a lasat blocati in afara tarii: „Turiștii ar trebui să știe cu nu există oferte viabile atunci când discounturile sunt de 40-50%, cu atât mai mult cu cât ei își cumpără vacanța asta pentru anul viitor”, a explicat pentru Libertatea, Dan Anghelescu proprietarul agenției de turism La Piovra Turista
  2. in momentul in care achizitionezi o vacanta cu un pret care efectiv “sare in ochi” si e totul pare mult prea perfect ca sa fie frumos, trebuie sa-ti asumi consecintele: „Nu mi se pare normal ca eu care am agenție și am pachete cu preș mai mare decât cei care dau falimentr să plătesc pentru aducerea lor acasă. Ok, este factorul uman și social, dar nu vreau ca ANAT-ul să plătească din banii pe care eu îi cotizez pentru a repara prostile altora”, a mai zis acesta.

Deocamdata, singura solutie gasita a fost de Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) care a platit pentru 86 de clienți ai Omnia Turism, blocati in Egipt și Thailanda cand proprietarul George Negru a decedat, să își continue vacanța până la finalul acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: