PORTRETUL PREȘEDINTELUI RUSIEI

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Cu ocazia apropierii alegerilor la presedentia rusiei din 2018, Vladimir Putin, actualul Presedinte al Rusiei, a vorbit despre cum ar trebui sa arate urmatorul lider de la Kremlin. Desigur ca toti cei interesati de acest subiect se gandesc ca Putin va dori sa participe la alegeri, pentru a castiga inca un mandat pentru urmatorii 6 ani, la conducerea Rusiei.

Asa ca, Vladimir Putin a mentionat cateva dintre trasaturile esentiale ale unui astfel de presedinte, pana la urma, nu oricine se poate afla la carmuirea uneia dintre cele mai mari puteri ale lumii. Ba chiar, poate surprinzator, domnul presedinte a inclus posibilitatea de a fi si o femeie la carmuirea tarii. Conform acestuia, Rusia trebuie sa fie o natiune cat mai flexibilă şi puternica in fata oricaror provocari. Decim ceea ce ar trebui sa aiba el in vedere este sa fie „axat pe viitor“, la zi cu avansul tehnologic si capacitatea de a o putea folosi.

Totodata, nu trebuie sa uite si de unul dintre cele mai importante domenii, apararea si sistemul politic al tarii, care inca prezinta multe goluri. La intrebarea daca ar fi posibil ca o femeie sa se afle la carma Rusiei, acesta a raspuns modest: „Orice este posibil la noi“.

Declaratii presedintelui au fost facute la Clubul Valdai. De altfel, intrebarile deloc inofensive, intrucat acum doar cateva zile, Xenia Sobceak, in varsta de 35 de ani, şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din Rusia, ce se vor produce pe data de 18 martie anul viitor. Vladimir Putin este lider la Kremlin inca din 1999, dar, deocamdata, acesta nu a intreprins nicio actiune privind candidatura sa la noile alegeri prezidentiale, insa asta nu inseamna ca nu o va si face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: