Medicamentul 100% natural care vindecă laringita, ficatul, plămânii și multe altele!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Unul dintre medicamentele mai putin cunoscute. Azi il veti putea afla! Medicamentul de care va spunem este unul 100% natural si cu aplicabilitatea foarte larga, in asa fel incat poate vindeca multe boli si asta dupa doar cateva folosiri.

Capaceala este capacul de la fagure si pe care albinele il folosesc pentru a inchide mierea adunata in fiecare celula a stupului si a-i pastra, astfel, toate calitatile terapeutice. Initial, o sa poti observa ca cantitatea de apa din interior este destul de mare si, tocmai de asta, albinele elimina acel exces si depune mierea din celula in celula, pentru ca acea cantitatea de apa sa se disperseze cat mai mult.

Ajunse in acest punct, albinele doresc sa pastreze, totusi, mierea in continuare in stup, alaturi de proprietatile ei curative, ele inchid fiecare fagure cu capacele realizate din straturi diverse de ceara si propolis. Prima este foarte buna pentru inchiderea “etansa”, eliminand orice posibilitate de a fi rascolite de invadatori, pe cand cea de-a doua sterilizeaza mierea:

„Cand fagurele este capacit in proportie de 2/3, apicultorul stie ca trebuie sa recolteze mierea. El foloseste un cutit special cu ajutorul caruia indeparteaza capacele, iar produsul obtinut se numeste capaceala”, ne explica apicultorul Mihai Militaru.

Dar, sa nu uitam, mai sunt si alte substante pentru capaceala: mierea, enzimele si antibioticele naturale au rol antibiotic si conservant.

„Mierea din căpăcel are de două ori mai multe beneficii decât cea obţinută prin centrifugare. Un notar vine la mine periodic pentru căpăceală, cu care îşi tratează o răguşeală cronică. O ţine într-o ladă frigorifică şi scoate periodic de acolo câte o bucată. La două-trei zile, când îl supără gâtul consumă mierea de pe capăcel. Îşi ţine astfel sub control problema”, ne explică Traian Andron, care se ocupă de albine de mai bine de 40 de ani şi are şi studii în domeniu.”

In cea de-a doua parte a articolului de maine va explicam si cum il puteti folosi, CLICK AICI daca a aparut

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: