Revelion 2018 la RIN Grand Hotel!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dacă nu aveti idee ce sa faceti de Revelion, atunci s-ar putea ca turismhoreca si newscompany sa va fie de ajutor! Am gasit o oferta interesanta, mai ales pentru cei care vor sa petreaca in grup Anul Nou 2018, la RIN Grand Hotel. Mai mult ca sigur va fi placut, datorita meniului de calitate, locatiei si programului bine realizat.

Clasic si modern cred ca cele mai alese cuvinte pentru a descrie o noapte de Revelion la RIN Grand Hotel, mai jos am extras meniul de mancare si bauturi, alaturi de pretul biletului si ce include el.

 PREŢUL UNUI BILET DE REVELION LA RIN GRAND HOTEL ESTE DE 599 DE LEI CU TVA INCLUS. 

  • Dacă doriti sa trageti o noapte la RIN Grand Hotel de noaptea Revelionului, atunci hotelul are o promotie speciala in acest sens, la un preţ de 180 de lei pe cameră single sau dublă.
  • Grupurile de cel putin 10 persoane vor avea o reducere de 10% si alta, suplimentara, de 5%, ambele valabile dacă veţi achita până la sfârşitul lunii noiembrie 2017.

MENIU MANCARE si BAUTURI

Va fi si muzica buna, de calitate, garanteaza RIN GRAND HOTEL, adica: Prestige Orchestra, Nicoleta Nucă, Proconsul, şi, desigur, Steliana Sima.

Mai mult detalii AICI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: