URBB introduce în România sistemul DraughtMaster

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) largeste piata din Romania cu un DraughtMaster, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Folosit mai ales in cazul sectorului HoReCa, acesta are in componenta: DraughtMaster Select 10 si DraughtMaster Modular 20.

Sistemul DraughtMaster are marele avantaj al sigurantei, respectiv ca berea, de la momentul producerii ei si pana la servirea ei in paharul consumatorului, aceasta nu va mai suferi niciun fel de contact; fara presurizarea butoaielor cu CO2. Pentru tehnologia DraughtMaster esential este compresorul de aer încorporat care pompează berea din butoi. 100% proaspata și temperatura potrivita de fiecare data. De asemenea, tehnologia inregistreaza 0 pierderi de CO2 cand este folosita, fara a afecta mediul inconjurator. Mai pe scurt, calitate mai mare si eficienta mai mare, astfel , esential este si  sistemul care, la momentul turnarii berii in pahar, un guler de spumă se creeaza si care ajuta la mentinerea prospetimii bauturii pe tot parcursul consumarii.

„Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al investițiilor pentru URBB. Inovația a fost prezentă la nivelul întregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investiții în calitate și capacitate. Prin introducerea acestor două sisteme DraughtMaster pe piața locală, ne-am propus să venim în întâmpinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gândit pentru localurile selecte care nu dispun de spațiul necesar pentru instalații voluminoase pentru servirea berii la draft. DraughtMaster Modular20 este special creat pentru locațiile mijlocii și mari care au și un consum mai diversificat de bere.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

DraughtMaster Modular 20 are 4 mari beri:

  • Angelo Poretti 5 – o bere italiană, a cărei poveste a început în Valganna, nordul Italiei, în 1877, ca rezultat al călătoriilor fondatorului în Austria, Bohemia şi Bavaria, unde a învăţat secretele producerii unei beri de calitate de la cei mai mari maeştri berari. Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara este o bere ”Bock” cu cinci varietăţi de hamei. Are o aromă de fructe distinctă, echilibrată şi cu un gust amar delicat, cucerind chiar și cei mai pretențioși consumatori.
  • Grimbergen Double Ambreé – o bere brun-roșcată, din categoria berilor de abaţie (Amber Ale), produsă din dubla fermentare a mai multor tipuri de malț şi hamei (hameiul Gatinais), celebru în zona Grimbergen, lângă Bruxelles, Belgia. Această bere este închisă la culoare, cu nuanţe rubinii şi are un gust plin, dulce-amar, cu note de caramel, prune uscate şi malț. Povestea acestei beri a început la 1128, iar numele acesteia este puternic legat de înființarea, de către Sfântul Norbert, a Abației din Grimbergen, lângă Bruxelles.
  • Grimbergen Blanche – o bere belgiană autentică, albă, din categoria berilor de abație (Abbey Beers), produsă din ingrediente exclusiv naturale, neprocesate. Prospețimea  aromelor sale de citrice și bergamotă, spuma cremoasă și finețea bulelor de acid se îmbină perfect cu caracterul notelor sale condimentate, de cuișoare și coriandru. Este o băutură ușoară, densă, care conferă un gust ulterior  fructat, de citrice, cu tonuri picante.
  • Carlsberg Elephant se încadrează în categoria berilor de tip ”Bock” și a fost produsă pentru prima oară în anul 1959. Utilizarea amplă a malțului conferă berii Carlsberg Elephant un caracter viu și bogat, cu o aromă sublimă de mere, pepene, banane și caramel, echilibrate cu o tentă amăruie de  tonuri de stejar, scoarță, nuci și ace de pin. Culoarea berii este de un auriu pal cu o spumă albă.

Berile din DraughtMaster Select 10 sunt doar 2:

  • Angelo Poretti 4 Luppoli Original – o bere lager de fermentație joasă, ce are în compoziție patru soiuri de hamei. Gustul deosebit și armonios este dat de combinația notelor aromatice de fructe, ce îndulcesc gustul amar moderat. Are o aromă de fructe distinctă, echilibrată, cu un gust amar delicat.
  • Carlsberg – servită prin echipamentul DraughtMaster Select 10, berea Carlsberg devine o adevărată experiență senzorială. Prospețimea, aromele inconfundabile și temperatura perfectă de consum desăvârșesc gustul delicat al acestei beri.

 

Despre URBB

URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg 0,0% alcool, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: