Întrebarea lunii: Ce leptop să cumpar?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Laptop-urile din Seria ASUS VivoBook Max sunt primele care mi-au venit în minte, în timp ce scriam acest articol. Compania taiwaneza Asus este unul dintre primii 3 producatori de notebook-uri la nivel mondial, cu cele mai performante placi de baza (inclusiv eu in PC am placa de baza ASUS) – lucruri pentru care firma s-a consacrat rapid pe piata. Alături de un design modern si simplu, compania este o alegere foarte bună la capitolul laptopuri.

În primul rând, ar trebui să știți ce vreți să vă luați: leptop sau PC? Dacă vreți pentru gaming, never ever laptop (întrucat componentele unui PC depășesc la performanță cu mult cele ale unui laptop). Așa că, dacă vreți pentru editing, programare șamd (deci aveți o profesie pe acest domeniu) ori doriți simplu: muzică, filme, în interes de serviciu – atunci alegeți laptop (pentru că-l și puteți lua cu voi oriunde mergeți).

ASUS VivoBook Max X541UA au în componență procesoare Intel Core™ din Generatiile 6/7, plăci video dedicate (prin urmare, sunt numai bune pentru aplicațiile cu cerințe mai mari), cu performanțe optime din seria NVIDIA GeForce. Pe multimedia avem audio exclusive SonicMaster având tehnologie ICEpower. Aceasta din urmă tehnologie este UNICĂ. Mai pe scurt, înseamnă: camerele de rezonanță supra-dimensionate și difuzoarele plasate special, elimină vibrația și distorsiunea, iar componența software ajustează cu precizie redarea. Prin urmare, percepe elementele vocale și pe cele surround întocmai ca la o audiție live.

Aici suntem la capitolul folosință zilnica, după cum vă si spuneam, iar pentru asta orice laptop din seria ASUS VivoBook Max sunt recomandate (deci inclusiv acesta).

ASUS Splendid vă dă posibilitatea de a schimba setările de culoare în diferite scenarii. Fiecare mod are setările ei speicifice și implicite pentru luminozitate, contrast, temperatură de culoare, claritate, șamd. Mai departe, o altă tehnologie incorporata este si ASUS Tru2Life Video. Aceasta optimizează contrastul și claritatea fiecărui pixel din fiecare cadru, realizandu-se efecte vizuale bogate în detalii.

De asemenea, VivoBook Max are și difuzoare de 3W cu o camera de rezonanță de 24cc si un bass puternic (pentru iubitorii de muzică!).

ASUS AudioWizard are marele beneficiu al celor 5 moduri audio presetate: Muzica, Filme, Jocuri, Vorbire si Inregistrare. Laptop creat special pentru tine, pentru fiecare tip de om: fie că ești iubitor de muzică, filme, jocuri – Asus are soluția.

În același timp, tehnologia ASUS Tru2Life Video îmbunatateste semnificativ calitatea clipurilor video pe care le urmărești. Optimizeaza în mod inteligent fiecare pixel din cadrul video pentru a îmbunatati claritatea si contrastul cu 150%, astfel incât vă veți putea bucura de cea mai bună calitate a imaginilor – de fiecare dată! (pe scurt, se asigură că toate panourile afișează culori identice, foarte precise. La nivel tehnic, e și mai complicat!).

În sfârșit, mai spunem că este integrat cu un procesor i5, care face parte din categoria procesoarelor excelente, fata de i3 care este doar MEDIU (sau mai jos de atât și mai slab, ca Celeron, de pildă):

  • sistem de operare Windows 10,
  • rezolutie 1920 x 1080,
  • Anti-Glare,
  • FULL HD cu display LCD LED
  • Memoria este DDR4 (frecventa 2133 MHz),
  • Hard Disk SSD de 128 GB

Vorbim aici de raport calitatate-pret. Cautati modelul pe net si veti gasi diferite preturi. Va recomand sa luati la oferta, pentru ca au reduceri mari laptopurile (in genere).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: