Ce va fi la parada militară de 1 decembrie

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Parada de 1 Decembrie 2017 va fi una dintre cele mai spectaculoase de pana acum. Va fi o desfasurare mare de forte pentru tara noastra. Ziua Națională a României va fi sarbatorita maine pe tot teritoriul tarii noastre, adica toti romanii “implinim” 99 de ani de la Unirea principatelor Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România. Va vom spune exact pe ce sa fiti cu ochii la parada, cele mai importante dotari ale armatei romane.

Programul paradei militare de la București

Programul mentioneaza ca aceasta va incepe undeva la ora 11.00 și se va sfarsi la ora 13.00.

Se vor arata 350 de mijloace tehnice, blindate, mașini de luptă, lansatoare de rachete, elicoptere și avioane.

Echipamentele terestre vor fi si ele aratate, dar probabil cel mai spectaculos vor fi cel aerian, intrucat toti piloții MAI se vor afla în formație cand vor trece pe sub Arcul de Triumf. Avionele F-18 deasupra!

Cătălina Ţurcan, reprezentant MApN spune: “Avem 350 de mijloace, 50 de aeronave, 18 călăre, suntem gata cu tehnica straină, 2 F-18 și 5 canadiene și 5 patria poloneze”  

Marina Română va fi bucuroasa sa prezinte 4 detașamente, comandate de contraamiralul de flotilă Daniel Căpățână, comandantul Flotei. Blocul de paradă al acestora este format din 300 de persoane, parti din Flota: Batalionului 307 Infanterie Marină, ai Academiei Navală ‘Mircea cel Bătrân’ și ai școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale ‘Amiral Ion Murgescu’.

Forțele Navale va prezenta tot armamentul pe care il are la dispozitie. Spectaclos va fi cand vor trece cu elicopterele IAR 330 — Puma Naval, aparat de zbor aflat in Flota 56 Fregate și folosit pentru multiplicarea capabilităților de cercetare, căutare și de identificare a navelor ostile sau a submarinelor inamice, din largul mării.  Fiti cu ochii pe ele deci!

Totodata, tineretul va defila si el, se vor afla studenții Academiei de Poliție “A.I.Cuza” și elevii Școlii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina.

Targul de Craciun Bucuresti

Sa nu uitam si de Târgul de Crăciun București 2017 care va incepe in aceeasi zi, pe 1 decembrie, inceapnd cu ora 10:00, în Piața Constituției

Târgul va fi deschis in fiecare zi de pe 1 pana pe 27 decembrie, în Piaţa Constituţiei, între 10.00 şi 22.00 şi va avea mai mult de 100 de căsuţe cu ornamente, jucării, accesorii, costume populare, produse de îngrijire, prăjituri de casă, cozonaci, dulceţuri, plăcinte, sarmale, murături, zacuscă, precum şi cârnaţi, brânzeturi şi vin fiert.

Programul paradei de la Alba Iulia

In “cealalta capitala” a Romaniei, Alba Iulia, unde a avut loc Unirea noastra, se vor afla reprezentanți ai Poliției, Pompierilor, Jandarmeriei, Armatei, Serviciului Român de Informații și Poliției Locale. Evenimentul se va tine pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Foto: Hepta
Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: