Klemm: sper ca noul Guvern “să aducă stabilitate tuturor românilor”

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a anuntat azi, 30 ianuarie 2018, la Zalău, că predictibilitatea şi stabilitatea ar trebui sa fie urmarite cu sfintenie de catre România. Si-a exprimat, totodata, dorinta ca Guvernul lui Dancila sa aduca o perioada mai calma pentru tara.

Lui Hans Klemm i s-a pus si o intrebare din partea jurnalistilor: ce parere are despre schimbarile repetate de Guvern, din ultima perioada, acesta spunand ca “nu este o situaţie ideală”.

“Predictibilitatea, stabilitatea sunt foarte importante pentru România şi, de asemenea, pentru partenerii săi. Sper că acum vom intra într-o perioadă de stabilitate”, a declarat Klemm.

Ambasadorul SUA a mai adaugat si faptul ca e prea devreme pentru a-si exprima parerea despre Guvernul Dancila, intrucat nu “a avut inca sansa” sa se intalneasca cu prim-ministru şi membrii cabinetului:

“Nu am avut încă şansa să mă întâlnesc cu prim-ministrul sau cu cineva din cabinet. Le doresc mult succes, care să aducă pace, stabilitate şi prosperitate tuturor românilor. Să fiu sincer, trebuie să accept ce prim-ministrul a spus ieri, că intenţionează să implementeze programul de guvernare al coaliţiei. Nu ştiu încă foarte multe despre priorităţile dânsei. Aştept momentul potrivit, pentru viitor, să mă prezint prim-ministrului şi personal. Îi doresc numai bine”, a spus Klemm. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: