Un mare producător de băuturi alcoolice și-a schimbat Directorul de Marketing

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Prodal, un important producator de bauturi alcoolice, si-a desemnat un nou manager pe postul de Marketing and Trade Marketing Director, pe Cristina Radu. Aceasta isi va prelua functia din luna octombrie.

Noul post aduce mai multe atributii Cristinei Radu, printre si aceea de a decide cu privire la planurile operaționale de portofoliu ale firmei din punctul de vedere al acțiunilor de marketing, brand building, innovation și trade visibility.

Radu lucra in cadrul echipei Pepsico, inainte de a fi numita la Prodal, unde se ocupa cu activitatea de marketing pe portofoliul de băuturi carbogazoase de pe piata locala, abia apoi intrand in echipa regionala din Europa de Est. Ea ocupa postul de Marketing Manager Pepsi Strategy for East Europe Region, oferindu-i functii importante de conducere a unor firme foarte importante ale brandului Pepsi într-o regiune ce inglobeaza mai mult de 30 de piețe, printre care si: Rusia, Turcia, Polonia, Ucraina și România.

A mai fost si parte a echipei de marketing a Cadbury PLC și Heineken România. 

Compania Prodal 94 este unul dintre cei mai semnificativi fabricatori de băuturi alcoolice din România si din zona Europei de Est. Conform anunturilor facute de firma, printre brandurile Prodal se numara si Vodca Stalinskaya şi Wembley Dry Gin, cel mai mare de pe piata pe felia lor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: