Vinul care nu îngrașă. Perfect pentru doamne.

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dieta săracă în carbohidrați este un regim chiar bun, printre ele este si o bautura foarte cunoscuta si foarte buna: vinul. Un singur lucru trebuie sa cunoasteti: ce tip de carbohidrati ca, logic, nu oricare…

Adica sunt vinuri care nu majoreaza cine stie ce nivelul glicemic, le puteti numi chiar sigure.

Un conținut mai mare de alcool are mai multe calorii, insa mai puțin zahăr.

In realitate, lucrurile nu stau chiar asa, de fapt, vinurile cu o mai mare concentrație de alcool sunt cele mai vechi, care au stat la fermentat mai mult timp. Mai pe scurt, organismele microscopice mananca mai multă fructoză și glucoză din struguri.

Deci numărul de calorii este doar o minciuna, in final, mai ales daca carbohidratii sunt interesul vostru.

Cel mai safe mod de a alege un vin low carb este cel cu aproximativ 15% concentrație de alcool. Astfel, se recomanda sa consumati, in general, urmatoarele:

Chianti, Merlot, Cabernet, Sauvignon, Pinot Grigio, Sangiovese, Shiraz.

De asemenea, in aceeasi categorie merg si vinurile rosii seci. Pe langa calitatatea ei deja mentionata, aceasta mai prezinta si foarte multe beneficii pentru sănătate,.

Prin urmare, vorbim despre faptul ca vinul roșu sec previne bolile cardiovasculare, inclusiv cancerul, conform unui studiu. Are chiar mai putin zahar, cam de maximum 10 gr per litru. Vinurile care contin numai 5 grame de zahăr la un litru sunt foarte multe. Mai sec inseamna mai putin zahăr.

Vinurile ieftine sunt iarasi in general foarte proaste la capitolul zahar, desi nu este chiar o regula. Cel mai sigur e sa mergeti pe regula principala de la care nu se deroga niciodata: sa fie concentratia de alcool intre 13 și 17%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: