Băutura care aduce nenumărate beneficii corpului

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pentru a prepara bautura, care curata sangele de toxine si imbunatateste circulatia, trebuie sa ai pregatite urmatoarele:

  • 6 batoane de scorțișoară
  • ulei de măsline extravirgin

Cum se face

Adauga cateva batoane de scorțișoară într-un borcan de sticlă și pune peste ulei de măsline până cand se umple de tot. Adauga capacul și lasă borcanul la temperatura camerei pentru o perioada de 2 sptămâni și mai agită-l uneori.

Urmeaza sa strecori uleiul printr-un tifon, apoi sa-l pui intr-o sticla.

Beneficiile acestui ulei:

Sanatatea creierului

Analizele au dovedit faptul ca uleiul de scorțișoară este foarte bun pentru eliminarea tensiunii nervoase și ajuta la o mai buna memorie. Poate fi folosit si ca deodorant de cameră. Numai daca mirosi vei simti cum te vei simti mai bine, ca sa nu mai spunem de faptul ca-ti mentine sanatatea creierului.

Curăță sinusurile

Totodata, desfunda si sinusurile foarte bine și iti o respiratie mai buna

Ajuta cu indigestia

Uleiul de scorțișoară este foarte bun la eliminarea gazelor intestinale și e un foarte bun digestiv.

Rezolva infecțiile

Uleiul de scorțișoară luptă se lupta cu infectiile, intrucat are multe caracteristici antibacteriene și antifungice. E foarte bun pentru infecțiile externe și interne.

Curăță sângele

Uleiul de scorțișoară rezolva problema cu toxinele din sânge și ajuta si cu circulația. Analizele pe acest subiectu au mai dovedit si ca, acesta este bun si la pastrarea unui nivel glicemic normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: