Cum scapi rapid de tuse

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Of, si iarasi a venit perioada asta a recelilor! Trebuie sa avem mare grija si sa ne ferim, eu nu am mai racit de 2 ani si stiu prea bine cum am facut-o, ca sa va dau un mic pont, multe fructe (mai ales banane, kiwi si portocale) si mare grija in jurul meu, daca vad o persoana racita si vad ca tuseste, imi tin respiratia.

Acuma, o alta metoda eficienta de a scapa de tuse. Problema cu tusea este ca-ti creeaza o stare proasta, de parca nu ai putea respira, drept urmare nici nu poti dormi calumea. Daca vreti sa folositi o metoda naturala si dovedita, atunci ati venit unde trebuie, la topbrands.com.ro

  • Tusea e doar inceputul

Nu e bine daca apare tusea sa incepeti sa bagati antibiotice in voi, pentru ca acelea se iau doar pentru infecții bacteriene. Ba chiar, uneori poate doar agrava starea, in functie de caz, adica de forma racelii/gripei. Totusi, noi recomandam extractul uscat din frunze de iederă.

  • Extractul de iederă – un antitusiv foarte bun

Iedera medicinală este o substanță naturală care este foarte eficienta si nici nu face rau (cum ar putea antibioticele, sa zicem). Efectele binefăcătoare ale extractului uscat din frunze de iederă au aparut si in numeroase studii. Elementele pe care le are sunt numite saponine, care inca sunt analizate si studiate pentru posibile alte beneficii. Conform ghidurilor terapeutice, extractul uscat din frunze de iederă poate fi folosit in cazul formelor acute de tuse, dar si in cazul bolilor inflamatorii bronșice cronice, care provoaca si tuse. Poate fi utilizat atat pentru tratarea copiilor (de la vârste de sub 1 an), cât și pentru adulti.

  • Beneficii

Extractul din frunze de iederă are, cum am mentionat deja, acea proprietate pneumo-active, de la saponine. Mai pe scurt, influenteaza pozitiv tractul respirator:

  1. efect antiinflamator – agenții patogeni (virusuri, bacterii) sunt “batausii”
  2. lichefiază mucusul – astfel o elimini mai rapid prin tuse
  3. amelioreaza tusea
  4. ușurează respirația –  are un efect puternic de relaxare a musculaturii bronșice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: