Noi știri despre Michael Schumacher

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Familia lui Michael Schumacher  a anuntat ca va dori sa supuna celebra colectie de maşini a acestuia la salonul Motorworld din Koln, din vară.

Colecţia sa contine 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurant în Formula Ford sau care s-a impus în Formula 1, mai anunta familia lui.

“Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă”, a mai spus Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Reamintim ca Michael Schumacher, care avea varsta de doar 48 de ani, a fost ranit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Familia pilotului F1 Michael Schumacher inca au increderea ca se va produce un miracol, dupa ce acesta a inceput sa dea semne de o posibila realuare a activităţilor celebrale.

Tratamentul medical pe care il practica Michael Schumacher costă mai mult de 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: