TOP cafenele din București

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Unde bem o cafeluta? Haideti sa urmarim un top al acestora din Capitala. Cele mai recomandate cafenele din Bucuresti, aici.

The Coffee Shop 

Cu o locatie superba in Centru Vechi, langa Piata Sfantu Gheorghe, The Coffee Shop este un loc foarte placut, cu atmosfera si, de asemeni, elegant, bine gandit, care e pe modelul celor din SUA, cu: lampi mari, culori calde, lemn, aranjamente din plante, tavanul foate inalt. Simplu si frumos.

1 espresso costa de la 7 lei in sus, in functie de cafea, un Capuccino mare e 10 lei, un Irish Coffee mare 12 lei, Frappe-ul e pana in 10 lei, Expresso maxim 9 lei. Mai puteti bea Latte machiato, Four colors sau Amaretto.

Steam Coffee Shop 

Steam Coffee este localizata pe Str. Uruguay nr. 22 (la 2 minute distanta de metrou Aviatorilor). Steam Coffee Shop prezinta numai o suprafata de 12 metri patrati, aranjat minimalist, simplu.

Daca vreti un esprresso la 100 ml, 170 ml sau 270 ml, depinzand si de cat lapte cereti sau cea la Aeropress, daca doriti o cafea mai tare si cu mai putin zahar sau lapte.

Au si o reteta personala de cacao cu lapte si o infuzie de ghimbir, cu inspiratie din aromele asiatice. Foarte interesanta! Preturile se afla cam intre 6 si 11 lei.

Cappuccino Story 

Cappuccino Story este o cafenea aflata pe Calea Vitan, Nr. 17A si le puteti incerca cafele intr-un pahar personalizat si facut hand made.

Nu e mare locul, cred ca e cea mai mica cafenea dintre toate cate le prezint aici. Dar nu asta conteaza, ci calitatea cafelei lor! Designul este minimalist si foarte primitor, cu desene cu citate motivationale de pe pereti si scrumiere cu happy face.

Preturile sunt rezonabile (4 – 8 lei), deci e super ok! Recomandam!

The Coffee Factory

Se afla pe bulevardul Elisabeta, intre Piata Kogalniceanu si Colegiul National Gheorghe Lazar si credeti-ne, pe aceasta o recomandam super mult. Chiar au cafele foarte bunee!

Cum arata: ceaiuri 7 – 10 lei, cafea 6 – 8 lei, cafea cu lapte (cappucino, macchiato, latte etc.) 7 – 12 lei, cafea cu alcool (white russian, irish coffee, marghiloman etc.) 10 – 20 lei, brewed coffee (v60, chemmex, french press etc.) 10 – 15 lei, racoritoare 5 – 10 lei, bere (Zaganu / Corona) 9 – 15 lei, cocktails 20 lei, prajituri 8 lei, sandvisuri 17 lei.

Va recomandam un Americano la 8 lei (care a parut mai mult o crema de cafea), pe care l-am incercat chiar noi, destul de tare cafeaua, sa stiti. Pentru cei care iubesc acest tip de cafea, nu cred ca vor gasi altu mai bun in Bucuresti.

Kaffein

Kaffein este pe Calea Floreasca numarul 57. Poti alege dintre cafea, (organica, arabica,verde, prajita, boabe si macinata), biscuiti, chec, trufe, prajiturele si briose proaspete, precum si freshuri, limonade si smothie-uri Sloop.

Felurile de cafea: cafeaua organica Honduras, Guatemala, Jamaica, El Salvador si Costa Rica, cafea prajita din Columbia si Brazilia, cafea Arabica (boabe importate din Columbia, Brazilia, Costa Rica si Noua Guinee).

Un espresso este 4 lei, un Dopio 6 lei, Americano 6,5 lei, cafeaua turceasca este 6 lei, Cafe Latte, Cappucino si Latte machiatto sunt 7,5 lei, un Aroma Latte e 8,5 lei iar o cafea verde V60 e 12 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: